(2) kommenttia

VN: Seurakuntayhtymän kauppakeskuksessa vuokrariitoja

Kauppakeskus Kirsikan omistava Kirkkonummen seurakuntayhtymä on vienyt kahden yrittäjän vuokrarästit oikeuteen. Yrittäjät pitävät vuokria liian korkeina.

Kauppakeskuksessa on ollut Västrä Nyland –lehden mukaan suuria erimielisyyksiä vuokratason lisäksi monista muistakin asioista. Lehden haastattelemat nimettöminä pysyttelevät yrittäjät valittavat, että kauppakeskuksesta ei tullut sellaista mitä aluksi luvattiin. Monien mielestä ihmisiä liikkuu liian vähän.

Kahden yrittäjän vuokria käsitellään käräjäoikeudessa, jonne seurakuntayhtymä on ne vienyt. Yrittäjien mielestä vuokrat ovat olleet liian korkeat verrattuna siihen mitä kauppakeskus on tarjonnut yrittäjille.

Seurakuntayhtymän talouspäällikkö Sirkkaliisa Cavonius sanoo VN:ssa, että yrittäjien mainitsemia asioita on pyritty korjaamaan. Kauppakeskukselle on hankittu uusi koordinaattori, joka hoitaa muun muassa markkinointia.

Vuokratasoon ei Cavonius ota kantaa. Hän sanoo, että niistäkin on neuvoteltu. Cavoniuksen mukaan kauppakeskuksen vuokratulot menevät tällä hetkellä täysin lainanhoitoon. Yhtymä otti 40 miljoonan euron lainan kauppakeskusta varten, kun se rakennettiin.

Cavonius muistuttaa, ettei seurakuntayhtymä voi lähteä itse rakentamaan kauppakeskuksen ympäristöön lisää asuntoja vaan on odotettava, että rakennusfirmat niitä jossain vaiheessa tekevät.

Seurakuntayhtymän hallitsemassa kauppakeskuksessa on tällä hetkellä kaksi tyhjää liikehuoneistoa.

Västra Nyland

Kuntalaisten olohuonetta raotetaan toritoiminnalle           

(2) kommenttia
Kommentit (2)

Kommentit (2)

Eipä taida kovin vaikeaa olla arvaamatta mitkä yritykset..
Paha pettymys kyllä ollut koko Kirsikka ja Citymarket :(
pettynyt
Miksi seurakuntayhtymä investoi kauppakeskuksiin?
rahanvaihtaja

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä