(6) kommenttia

VN: Scandic sulki päivä-span Siuntiossa, myös kuntoutus loppuu – iso hotelli ja uima-allasosasto jatkavat

Scandic Siuntion uima-allasosasto on avoinna jatkossa entiseen tapaan. (arkistokuva)

Kaksi vuotta sitten Scandic-hotelliketjulle siirtyneen Siuntion Kylpylän toiminta on muuttunut vuoden lopulla, ja muutoksia tulee vielä ennen kesää.

Scandic on lopettanut päivä-spa -toiminnan Siuntiossa. Hotellin yhteydessä on tarjottu erilaisia hyvinvointi- ja kylpyläpalveluita. Yksityinen kosmetologiyrittäjä jatkaa kuitenkin omaa toimintaansa.

Uima-allasosasto ja kuntosalipalvelut ovat edelleen hotellivieraiden ja ulkopuolisten käytössä entiseen tapaan.

Hotellijohtaja Otto Puranen kertoo Västra Nyland -lehdessä, että spa-toiminta oli kannattamatonta ja asiakasmäärät liian pienet.

Ennen kesää päättyy Siuntion hotellikiinteistössä myös jo yli 40 vuotta jatkunut kuntoutustoiminta.

Siuntiossa kuntoutettiin aluksi erityisesti sotaveteraaneja, ja myöhemmin kylpylässä järjestettiin paljon työkykykuntoutuksia.

Toimintaa harjoittaa omaan lukuun Kiipula-Avire Oy. Toimitusjohtaja Jukka Kujala kertoo VN:ssä, että pidempijaksoiselle kuntoutukselle ei nykyisin ole oikein kysyntää ja avohoidon kannalta Siuntio on aika kaukana pääkaupunkiseudusta.

Scandicilla on vuokrasopimus hotellikiinteistöstä vuoteen 2022 saakka Miina Sillanpää-säätiön kanssa.

Hotellissa on 190 huonetta sekä isot ravintola- ja kokoustilat.

Toimitusjohtaja Puranen ei ota kantaa vielä hotellitoiminnan tulevaisuudesta, mutta pitää toimintamahdollisuuksia hyvinä jatkossakin.

> Västra Nyland

> Siuntiossa on hotelli tunnettu yli 40 vuotta Kylpylä-nimellä − Suomen suurin hotelliketju kertoi uuden nimen (Viisykkönen 8.1.2019)

(6) kommenttia
Kommentit (6)

Kommentit (6)

Tähän lisään että Restel että Scandic ovat voimattammia Koska säätiö on kiinteistön omistaja .mutta kumpikaan operaattori ei halunnut kehittää toimintaansa koska se on isompaa operaatiota hotellibis miestä .1976-2022 rip
Anonyymi
Syy tähän on Miina Sillanpää säätiön haluttumuus investoida paikan modernisointi on tähän päivään koska se on kiinteistön omistaja . markkinointi oli säätiön aikana oli nolla koska asiakkaista 98% oli maksusitoumis asukkaita näin ollen toiminta loppuu 2022
Anonyymi
Siuntiossa on kiva käydä uimassa, kun se ei ole ”viihdeuimala” ja ei ole niin ruuhkaista, kuin K-nummen tai Espoon tai Nummelan uimahalleissa. Siuntiossa käy uimassa myös Raaseporilaisia. Tykkään paikasta!
Tuulianna
Tosin onhan tuolla Siuntion kylpylän ympäristössä myös aivan mahtavat ulkoilumaastot ja sauna-osastokin ihan tyydyttävää tasoa.
Trixi
Asuintaloja Siuntioon ??? No et ole varmaan itse asunut Siuntiossa koskaan. Se on kuin Tankki täyteen ohjema, pysähtynyt paikalle.
Kyllä tuo kylpylä on hyvä asia, voisivat vaan mainostaa sitä vähän paremmin. Täältä Kirkkonummelta tultaisin mielellään sinne kunhan olisi vähän mainosta esim Kirkkonummen Sanomissa tai Viis Ykkösissä.
Mainos Reklam Kiitos Tack
Tämä paikkahan on ollut iät ja ajat pelkkä murheen kryyni ja raha viejä omistajilleen. Ihme että se pidetään edes missään toiminnassa tai pystyssä. Eikö olisi järkevämpää myydä tuo paikka ja rakentaa tilalle asuintaloja tai jotain muuta.
Aivan liian kaukana jotta kannattaisi käydä

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx