(2) kommenttia

VN: Prisman viereen bensa-asema – uusi Sale Lindaliin

Varoboden-Oslalla on useita investointihankkeita Kirkkonummella: Prismaa remontoidaan ja sen parkkipaikalle haluttaisiin jo syksyllä rakentaa bensa-asema ja autopesulinja.

Toimitusjohtaja Hannu Krook kertoo Västra Nylandin nettisivuilla, että ABC-asemaa varten on varattu investointirahaa lähes miljoona euroa ja rakentamaan uutta kylmäasemaa toivotaan päästävän ensi syksynä. Hanke odottaa alueen asemakaavan valmistumista.

Lisäksi VBO aikoo remontoida perusteellisesti Pikkalan ABC:n, joka on varsin huonokuntoinen. Krookin mukaan Pikkala on investointina melkein kaksinkertainen Prisman bensa-asemaan verrattuna. Yhtiö on ryhtynyt jo hakemaan lupia uudistustöihin.

S-ryhmällä ei ole tällä hetkellä mitään polttoainemyyntiä Kirkkonummella sen jälkeen, kun Kirkkonummen keskustan Teboil siirtyi osuuskaupalta pois.

Varuboden-Osla on suunnitellut jo jonkin aikaa myös Lindalin Salen uudistamista. Tarkoitus on käytännössä tehdä kokonaan uusi kauppa vanhojen seinien sisään. Yhtiön arvio, että uudistus voitaisiin tehdä vuoden kuluttua.

Kirkkonummen Prismassa on meneillään suuri remontti, jossa uusitaan muun muassa lattiat ja hyllyt.

VN: Varoboden-Osla satsar i Väestnyland

Arkisto (18.2.) Vain viiden huoltoaseman kunta  

 

(2) kommenttia
Kommentit (2)

Kommentit (2)

Kuulin jotain huhuja, että Masalaan olisi tulossa S-market. Pitääkö tämä paikkansa?
Mari
Eikös se Kehä III:n risteysalue ole ihan hyvä investointikohde Varuboden-Oslalle?
Ritari Jevno

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä