(16) kommenttia

Viimeinkin: Tolsassa aukeaa ruokakauppa – kauppias Masalasta

Masalan K-kaupan väkeä voidaan nähdä jatkossa myös Tolsassa. Kuvassa vasemmalta Eero Sintonen, Heidi Strömberg, Jani Varjonen ja Johanna Forsén.

Vuoden päivät valmiina ja tyhjillään olleet Tolsan lähikaupan tilat saavat viimein kauppiaan. Uusi K-kauppa avautuu joulukuussa.

Uutta kauppaa ryhtyy pitämään Masalan K-kauppias Jani Varjonen, joka jatkaa kaupanpitoa myös entisessä paikassa Masalassa.

− Olen itse ollut tiiviisti mukana kaupan suunnittelussa. Uudesta kaupasta tulee ilmeeltään ja pinnoiltaan todella tyylikäs ja moderni ruokakauppa, jossa on edulliset hinnat, kertoo Varjonen.

Varjonen on toiminut kaupan alalla 15-vuotiaasta lähtien. Viimeiset 13 vuotta hän on ollut kauppiaana K-Market Masalassa.

Uuden kaupan myötä Varjonen rekrytoi noin 10 työntekijää lisää. Kaikilla työntekijöillä on mahdollisuus työskennellä molemmissa kaupoissa.

− Haluan, että uusi kauppa palvelee aidosti lähialueen asukkaiden tarpeita. Nopea asiointi on pikkukaupan vahvuus. Meiltä pitää löytyä kaikki, mitä arjen pyörittämiseen tarvitaan. Tulemme avauksen jälkeen täydentämään valikoimaa asiakkaiden toiveiden mukaisesti, kertoo Jani.

Työmatkalaiset otetaan myös huomioon runsaalla salaattibaarilla sekä Take Away -tuotteiden osastolla heti sisääntulon yhteydessä. Ohi mennessään asiakkaat voivat napata kaupasta mukaan alueen isoimman ja halvimman kahvin.

Alueen asukkaat ovat tulleet K-Market Masalan myötä tutuksi. Kauppias tukee myös aktiivisesti paikallista toimintaa.

− Tänä syksynä olen esimerkiksi lahjoittanut turvaliivejä lähialueen lastentarhoille ja kouluille 200 kappaletta. 400 turvaliiviä on vielä jakamatta, joten mikäli Masalan tai Tolsan lähialueilla on vielä tarvetta liiveille, vanhempainyhdistykset voivat olla minuun yhteydessä, kertoo kauppias.

Alunperin Tolsaan piti avautua Siwa, mutta Keskon ostettua Suomen Lähikauppa Oy:n kaupan avaaminen viivästyi (Lue: Viisykkönen 11.4.)

> Masalan K-kaupan naistenpäivän laulusta some-hitti - Eerosta tuli tähti (Viisykkönen 8.3.)

 


(16) kommenttia

Kommentit (16)

Sivut

LOISTAVAA! Vihdoinkin kylän huonolle citymarketille tulee vaihtoehto <3
Hyvä Jani!
"Ohi mennessään asiakkaat voivat napata kaupasta mukaan alueen isoimman ja halvimman kahvin."

-Saakos alueelta muualtakin kahvia? Aika kökkö myyntilause
Joppe joutomies
Onnea Jani ! Hienoa , että on yrittäjiä jotka panee itsensä likoon.
Kaupan hoitajana on niin paljon haastetta ja työtä. Pysyä ajanhenkessä ja pitää yhteishenki hyvänä asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Tiedän mistä puhun ja siksi toivotan
teille kaikille ONNEA ja MENESTYSTÄ.
Seija
Asiakaspalvelua ihmiset. Olkaa iloisia toisen työstä. Hienoa kauppias.
Työ kunniaan.
Onohtakaa se tonnikala,kohta loppuunkalastettu.Edulliset hinnat,niinpä niin.
Terminator

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx