(5) kommenttia

Viime syksynä suljettu ravintola avataan − "Hieno asia, kun intialainen ruokakulttuuri säilyy Kirkkonummella"

Ravintola Shiva on ollut tunnettu ruokapaikka myös laajemmin kuin paikallisesti Kirkkonummella. (arkistokuva: Länsiväylä)

Muutaman kuukauden suljettuna ollut ravintola Shiva aukaisee jälleen ovensa ensi kuussa. Mainetta laajemminkin kerännyt ravintola jatkaa entisen malliin ja osin entisin voimin.

Ravintolayrittäjät Rajeev Kumar ja Merja Vidgren lopettivat Munkinmäessä ravintolatoiminnan syyskuussa, mutta etsivät ravintolalle uutta yrittäjää. (Viisykkönen 19.9.)

Jatkaja löytyi läheltä. Ravintolassa alusta lähtien ollut keittiömestari Rana ottaa ravintolan haltuunsa yhdessä veljensä Manvenderin kanssa.

− Ravintola on erittäin vankoissa käsissä ja takaa sen, että Kirkkonummelle vakiintunut intialainen ruokakulttuuri säilyy jatkossakin, iloitsee Merja Vidgren.

Ravintolan sisustus on odottanut uutta yrittäjää, ja se on valmiina ovien avautumiseen.

Shiva avautuu taas 4.2. ja ainakin lounasta on tarjolla heti alusta lähtien. Lähiaikoina selviää, miten ravintola on muuten auki, kun kaikki luvat saadaan kuntoon.

Vidgren toivoo hartaasti, että kirkkonummelaiset ottavat taas omakseen intialaista ruokaa tarjoilevan ravintolan, jotta palvelu säilyy Kirkkonummella.

Shivan perustaneella Kumarilla on ollut ravintoloita myös Helsingissä, muttei enää. − Meillä ei ole enää mitään ravintolatoimintaa, jätämme se nuoremmille, Vidgren toteaa.

Shiva avattiin neljä vuotta sitten. Lue lisää:

> Kirkkonummelta saa nyt aitoa Tikka Masalaa (Viisykkönen 31.12.2014)

> Yleisöäänestys: Intian maut löytyvät parhaiten Kirkkonummelta (Viisykkönen 18.6.)

(5) kommenttia
Kommentit (5)

Kommentit (5)

Hieno juttu, monelle alkaa tuo pelkkä pitsa jo riittää....
Anonyymi
Hienoa!!! Kirkkonummen paras paikka on takaisin.
Jani Lepojärvi
Nimimerkille ”Monipuolisuutta toivoen”: en voi käsittää tätä suomalaista ”Sulo Vilen - ostan kun halvalla sain”-ajatusmaailmaa - aina pitäisi päästä tinkimään syystä tai toisesta. Ei ajatella sitä, että nämä ihmiset ovat yrittäjiä joiden omasta tilipussissa on pois tuo toivottu ”monipuolistaminen” - ja samalla pyrkivät vielä saamaan perheellensä leivän pöytään. Ollaan tyytyväisiä siitä, että tarjonta jälleen monipuolistuu - muutoin pulinat pois.
”Tankki täyteen”
Ihanaa! Nyt kaikki sitten syömään tuonne että pysyy täällä.
KK
Take away -mahdollisuus kohtuuhintaisena ei a la carte -hinnoilla olisi toivottu lisäpalvelu.
Monipuolisuutta toivoen

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx