(9) kommenttia

Vihreät eivät tehneet lopullista pesäeroa toisistaan − valtuustossa molemmilla ryhmillä sama yhdistys ja ohjelma

Vihreitä koolla valtuustokauden ensimmäisessä kokouksessa viime vuonna. (kuva: Kirkkonummen Vihreät)

Kirkkonummen Vihreät ovat päätyneet vaiherikkaan viikon jälkeen toimimaan valtuustossa kahdessa eri ryhmässä.

Valtuuston 11-henkisestä valtuustoryhmästä erosi kahdessa vaiheessa yhteensä viisi valtuutettua ja kaksi varavaltuutettua.

Valtuustoryhmästä eronneet valtuutetut ja varavaltuutetut ovat päättäneet perustaa uuden valtuustoryhmän, tiedotti keskiviikkona Outi Saloranta-Eriksson, joka on uuden ryhmän välikainen puheenjohtaja.

Virallinen ilmoitus uuden ryhmän perustamisesta ja ehdotus sen nimestä annetaan Saloranta-Erikssonin mukaan valtuuston puheenjohtajalle tämän viikon aikana.

Uuden ryhmän henkilöt jatkavat Kirkkonummen Vihreiden jäseninä. Toiminnassaan ryhmä noudattaa ennen kuntavaaleja sovittua vaaliohjelmaa, tiedotteessa todetaan.

Ryhmä ilmoitti valtuustoryhmästä erosta sisäiseen luottamuspulaan vedoten,

Uudessa ryhmässä ovat Saloranta-Erikssonin lisäksi Minna Hakapää, Antti Kilappa, Noora Piili ja Elina Utriainen sekä varavaltuutetut Maija Lounamaa ja Pekka Poutanen.

"Vanhaan" ryhmään jäivät Saara Huhmarniemi, Reetta Hyvärinen, Sanni Jäppinen, Emmi Wehka-aho, Maarit Orko ja Anna Kylmänen sekä 9 varavaltuutettua.

Kirkkonummen Vihreät on 32 vuotta vanha yhdistys, joka on jäsenenä puolueen kattojärjestössä Vihreässä Liitossa.

(9) kommenttia

Kommentit (9)

Sivut

Joku voisi ajatella, että vihreät ampuvat tuollaisella toiminnalla omaan jalkaansa vaikka eivät hirveesti olekkaan asefanaatikkoja...
Anonyymi
Jossakin lehdessä mainittiin välirikon syyksi "untuvikkojen" koittavan ajaa vanhoja ja kokeneita syrjään. Jos " untuvikoilla" on äänestäjien mandaatti niin sehän on vain demokratian henki. Demokratian luulisi olevan Vihreiden erityisessä suojeluksessa.
Tiina Karlsson
Istuin hiljaa eilisessä "pelastakaa keskusmetsä" tilsisuudessa. Siis; vihreiden mielestä metsä on keskustassa ja pitää siksi suojata. Mutta sinne ei voida rakentaa mitään koska se ei ole keskustassa...
Anonyymi
Mitenköhän monikulttuurisuus näiden mielestä voisi toimia, kun eivät tule toimeen edes keskenään?
Persu
Vihreiden ryhmässä on niin paljon erilaisuutta, mies vastaan muut äänet, on sukulaisuuksien dilemma, on kaveruutta ja eroavuutta samaan aikaan kahden välillä samoissa geimeissä eri viitekehyksillä. Erilaisuudesta pitäisi saada voimaa muustakin kuin vetovoimasta, sanotaan. Kantavan viestin tulisi olla enenmmän kuin terveen kehityksen vastustaminen nykyteemoilla. Liito-sellaiset ja meri-sellaiset puhumattakaan oravista tai u-kuoriaisista.
Entinen vihervassari

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx