(5) kommenttia

Veikkolan jalkapallokentän reunaa tuetaan, jotta hiekka ei valu alas – toiveissa on ollut myös katsomo

Veikkolan jalkapallokentän ja lähiliikuntapaikan takarinteeseen tehdään eroosiosuojaus.

Vanhaan soramonttuun rakennetun Veikkolan jalkapallokentän miljöö kaunistuu, kun kentän hiekkaluiska rakennetaan nykyistä kestävämmäksi.

Kentän luiskaa on aikanaan vain tasoiteltu. Hiekka ei pysy luiskassa, vaan rankat sateet tuovat hiekkaa alaspäin. Rinteestä on vierinyt myös kiviä.

Lisäksi jaloissa kulkeutuu hiekkaa tekonurmelle ja päällystetyille radoille.

Kunta teettää luiskaan eroosiosuojauksen istutuksineen.

Urakka on kilpailutettu ja maksaa noin 65 000 euroa. Kohteen urakoi Cateco Oy.

Jalkapallokentän tekonurmi on jalkapalloseura FC Wildin rakennuttama ja hallinnoima.

Kenttä ja kunnan rakennuttama lähiliikuntapaikka ovat myös Vuorenmäen koulun välitunti- ja liikunta-aluetta.

Veikkolan jalkapalloilijat ovat toivoneet kentän laidalle luiskaan yleisökatsomoa, mutta sellaista ei ainakaan luiskan eroosiosuojauksen yhteydessä tehdä.

> Veikkola on jo futiskylä, mutta kehityksessä laitetaan uusi vaihde päälle − lisää pelaajia ja harjoittelukeskus (Viisykkönen 7.1.)

> Myös Veikkolaan on luvassa kuntoportaat − sopiva mäki löytyy urheilupuiston läheltä (Viisykkönen 12.4.)

(5) kommenttia
Kommentit (5)

Kommentit (5)

Pulkkamäestä: ei kunta tee pulkkamäkeä, sitten pitää olla kunnossapito ja jos siinä sattuu tapaturma, on kunta vastuussa. Näin joitain vuosia sitten kunnasta vastattiin, kun mäkeä kyseltiin.
Tarja
Pieni homma: kenttää käyttävät kuntalaiset, enimmäkseen lapset ja nuoret. Me kuntalaiset muodostamme kunnan jonka toimintaa pidämme yllä maksamalla veroja joten periaatteessa tämän parannuksen maksuun osallistuvat myös kentän käyttäjien vanhemmat.
Äitee
Tarvitseeko kunnan järjestää vielä pulkkamäki Veikkolaan? No ei niitä mäkiä juuri muuallakaan nykyään ole. Ovat hengenvaarallisia...Ihan ilman kuntaa ollaan pulkkailtu.
Pulkkamäki
Ennenvanhaan tuollaista tehtiin nuorisoseuran talokootyöllä. Nykyään kunta pitää maksaa ja tehdä kaiken. Ne jotka käyttävät kentän voisi hoitaa tuollaiset pikku hommat talkoolla.
Pieni homma.
Pulkkamäkeä on toivottu!
Aj

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx