(13) kommenttia

Veikkolaan nousee kautta aikain ensimmäinen kerrostalo – oululainen rakentaja haluaa päästä töihin pian

Tällainen uusi kerrostalo on tulossa Veikkolan keskustaan. (havainnekuva Arkkitehtitoimisto Teppo)

Veikkola on täysin pientalovaltainen alue, mutta ei kauaa. Veikkolan keskustaan rakennetaan viimein ensimmäinen kerrostalo.

Nelikerroksinen talo nousee K-kaupan taakse. Asemakaava hyväksyttiin valtuustossa neljä vuotta sitten, ja se mahdollistaa myös kaupan ja sen parkkipaikan laajennuksen.

Kerrostalohankkeen rakentajana on oululainen PM Kodit Oy, joka on laajentanut toimintaansa Helsingin seudulle.

Veikkolan kohteen rakennustöihin on tarkoitus ryhtyä heti, kun rakennuslupa on saatu. Lupa-anomus on Kirkkonummen rakennus- ja ympäristölautakunnassa 5.10.

Asunnoista on suurin osa jo varattu ja muutamia asuntoja on vielä myynnissä, kertoo Marko Vesa PM Kodeista.

Jos lupa-asiat saadaan kuntoon, pääsevät asukkaat Vesan mukaan muuttamaan Veikkolan ensimmäisiin kerrostaloasuntoihin ensi vuoden jouluksi.

Taloon tulee 25 asuntoa, jotka ovat kooltaan yksiöistä neljän huoneen asuntoihin.

Ykkös- ja kakkoskerroksien asunnot on suunniteltu senioriasumiseen.

PM Invest Oy osti kerrostalotontin runsas kaksi vuotta sitten Kirkkonummen kunnalta 235 000 eurolla.

> Veikkolaa päästään rakentamaan ylöspäin − ensimmäisen kerrostalon korkeutta on välillä nostettu ja laskettu, nyt vaihteeksi nostettiin (Viisykkönen 13.11.2017)

(13) kommenttia
Kommentit (13)

Kommentit (13)

Veikkolan keskustassa on nykyään liikennettä kuin Mannerheimintiellä. Ero on siinä, että mansku hiljenee joskus, mutta Veikkolan keskusta ei. Hirveä tunku koko ajan ihmisillä niihin kahteen kauppaan aivan kuin olisi viimeinen päivä elämässä. Ei Veikkolan infraa suunniteltu tällaiselle ihmismäärälle. Suurin osa aiemmin muuttaneista ihmisistä ovat muuttaneet ihan eri Veikkolaan kuin tämä nykyinen on. Ei maalaiskylässä pidä olla ruuhkia paitsi kirkonmenojen aikaan. Mitäpä luulette jääkö tuo viimeiseksi kerrostaloksi. Entäpä mitä tapahtuu kun rautatieasema tulee... On aika muuttaa täältä vielä pidemmälle!
Kun aika on
Hajotkaa veikkolaiset kerrostalorakentamisen vastustajat, nautin tästä!
ex-luottamushenkilö
Halutaan ostaa Veikkolan keskustasta kerrostamo tontti alle 240000.
Miksi ei kukaan myy
Nimimerkki "Jep":
"Koskakohan oot viimeks siellä käynyt? Aika pitkään on saanut kävellä kävelytiellä lähes joka Veikkolan kolkassa."
Kuule, muutin tuon tulevan kerrostalon naapurista pois tänä keväänä. Ei ole kävelytietä siinä Tuijatiellä. Käys vaikka kurkkaamassa itse.
Ex-veikkolalainen
Onnea moporalliin ja ( kiitos meluaidan) Turuntien kohinaan kohoavalle talolle. Mahtaa tulla kivasti lisää kaikupintaa keskustaan.
Lisää betonia ja asvalttia pärinäkylään
Jos asunnoista suurin osa on jo varattu, tarvetta ja halua tuntuu olevan.
Kysyntätarjonta
"Onneksi muutin pois sieltä. Kunta ei ole suunnitellut lainkaan alueen toimivuutta/turvallisuutta. Missä muualla Suomessa kerrostaloalueella ei ole jalkakäytäviä, vaan jalankulkijat joutuvat kävelemään samalla tiellä autojen kanssa? Tuolla Veikkolassa näin on. Ei ole jalkakäytävää, vaikka tiellä on runsaasti rivitaloja ja nyt pian kerrostalo.
Ex-veikkolalainen"

Koskakohan oot viimeks siellä käynyt? Aika pitkään on saanut kävellä kävelytiellä lähes joka Veikkolan kolkassa.

Kuitenkin moni halunnut paikkaan, jossa on vain pientaloja. Kerrostaloon pääsee muuallakin
Jep
Mistä lähtien Veikkola on liitetty
Pääkaupunkiseutuun?
Täältä kaupungin horisontilta katsottuna
se näyttää enemmän syrjäkylältä.
Kaupunkilainen Kaunis Veera ja.tyttäret. ....
Onneksi muutin pois sieltä. Kunta ei ole suunnitellut lainkaan alueen toimivuutta/turvallisuutta. Missä muualla Suomessa kerrostaloalueella ei ole jalkakäytäviä, vaan jalankulkijat joutuvat kävelemään samalla tiellä autojen kanssa? Tuolla Veikkolassa näin on. Ei ole jalkakäytävää, vaikka tiellä on runsaasti rivitaloja ja nyt pian kerrostalo.
Ex-veikkolalainen
Hyvä. Aikakin saada Veikkolaan monimuotoisempaa asumista. Hyvää myös erikokoiset asunnot. Vaihtoehto itsenäistyvälle, perheelle, ikääntyvälle.
3krs
Jo oli aikakin! Tänne kaivataan lisää ihmisiä, kerrostalot oiva ratkaisu. Hienoa, ei kun lisää tänne vaan.
Tervetuloa Veikkolaan
Veikkola on pientaloalue ja on toivottavaa, että myös pysyy sellaisena. Toivottavasti tämä kerrostalohanke vielä torpataan.
Anonyymi
Taas on kunta antanut puoli-ilmaiseksi omaisuuttaan pois! Missä järki ... ei tunnu ainakaan kunnanhallituksessa olla! Eihän mistään saa pääkaupunkiseudulla tuollaisella hinnalla kerrostalotonttia muutakuin Kirkkonummen kunnalta. Järjen köyhyyttä!
Totuuden torvi

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä