(1) kommentti

Veikkauksen henkilökunnan entiseen lomakylään voidaan rakentaa uusia vapaa-ajanasuntoja

Veikkauksen henkilökunnan vapaa-ajanalueelle on tehty suunnitelmat yli 40 uudelle vapaa-ajanasunnolle. Uusi venesatama sijoittuu kuvan kartan ulkopuolelle. (havainnekuva: Tengbom Eriksson Architects Oy)

Vuosia jatkunut Veikkauksen entisen lomakylän kaavasuunnittelu ja päätöksenteko on saatu loppuun. Noin 19 hehtaarin merenranta-alueelle voidaan rakentaa uusia loma-asuntoja.

Veikkauksella on ollut 1980-luvulta lähtien Näsessä henkilökunnan lomakylä. Veikkaus päätti runsaat neljä vuotta myydä alueen kiinteistösijoittajalle ja anoa kaavamuutosta, koska lomakylälle ei ollut yhtiöllä enää tarvetta.

Kunnanvaltuuston rantakaavapäätöksestä valitettiin. Alueen ympäristön kiinteistönomistajat ovat olleet kriittisiä muun muassa tiejärjestelyihin ja rakentamisen määrään.

Hallinto-oikeus on hylännyt valituksen, eikä korkein hallinto-oikeus antanut enää valituslupaa. Rastirannan kaava on nyt lainvoimainen.

Uusi kaava mahdollistaa rakentaa alueelle yli 40 uutta vapaa-ajanasuntoa. Niiden ennakkomyynti on jo aloitettu.

Osa kaava-alueesta on Ändholmenin saarella, jonne johtaa vanha silta ja pengertie.

> Veikkaus Oy haluaa myydä ja muuttaa henkilökuntansa kesänviettopaikan merenrannalla 100-150 asukkaan lomakyläksi (Viisykkönen 20.1.2018)

> Peliyhtiön miljonääri osti Veikkaus Oy:n hulppean edustuspaikan merenrannalla (Viisykkönen 12.9.2020)

(1) kommentti
Kommentit (1)

Kommentit (1)

Hieno homma.
Sepe

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä