(3) kommenttia

VBO:lta 100 000 euroa hankkeisiin, joilla tuetaan lasten ja nuorten hyvinvointia erityisesti korona-aikana

Osuuskauppa Varuboden-Osla jakaa jälleen tänä vuonna avustuksia erilaisiin hankkeisiin toimialueellaan. Teema ovat tänä vuonna lapset ja nuoret.

VBO:n Paikallisesti hyvää -kampanjalla jaetaan 100 000 euroa ensi kevään aikana.

Tukea voi hakea eri organisaatiot, yhteisöt, järjestöt ja muut toimijat lasten ja nuorten hyvinvointia tukevaan toimintaan.

Etusijalle asetetaan innovatiivisia projekteja, jotka tavoittavat suuren määrän lapsia ja nuoria ja jotka myös mielellään ovat toteutettavissa poikkeuksellisissa olosuhteissa kuten koronapandemian aikana.

– Juuri nyt lasten ja nuorten tukeminen tuntuu erityisen tärkeältä. Meille kaikille – mutta etenkin lapsille ja nuorille – koronatilanne on ollut suuri muutos elämässä, VBO:n hallintoneuvoston puheenjohtaja Leena Munter-Ollus toteaa.

Etäkoulu ja etäopiskelu sekä rajoitukset harrastustoiminnassa on johtanut siihen, että moni lapsi ja nuori elää tavallista eristäytyneempää elämää.

Hakuehtojen mukaan toiminta tulee suunnata lapsille ja nuorille, jotka asuvat osuuskaupan toiminta-alueella.

Poliittiset puolueet, kunnat, kaupungit ja seurakunnat eivät voi hakea tukea, eikä sitä myöskään voi hakea sellaiseen toimintaan, jota Varuboden-Osla jo sponsoroi.

Päätökset lahjoituksen saajista tekee alueellinen työryhmä, joka koostuu osuuskaupan hallinnosta ja myymäläpäälliköistä. Lahjoitukset maksetaan kesäkuussa 2021.

– Toivomme, että mahdollisimman moni paikallisista yhdistyksistämme ovat aktiivisia ja hakevat tukea, ja että me tällä tavalla pystymme yhdessä tukemaan lasten ja nuorten hyvinvointia näinä poikkeuksellisina aikoina, Munter-Ollus sanoo.

Hakuaika on 1.-31.3.2021. Hakemus tehdään sähköisesti ja linkki löytyy tästä.

 

(3) kommenttia
Kommentit (3)

Kommentit (3)

Loistava uutinen ja vastuullista toimintaa.
Tyytyväinen Prisman asiakas
Nuoret irti päihteistä-siinä työsarkaa kerrakseen Kirkkonummella!!
Hyvä Vbo!
Lapset ja nuoret siinä tulevaisuus,hieno homma, että tuetaan.
Mites yksinäiset vanhukset jotka ei pääse viettämään yhdessä olosta ja , että he ovat yhteiskunnassa mukana ja korona toimet on vaikuttanut heihinkin jopa raskaammalla kädellä kuin muihin.
Työssäkäyvät tekee " etätöitä" ja masentuvat kun ei pääse työpaikan kahvinurkkaan höpötämään joutavia.
Holkkipolvi

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx