(7) kommenttia

Valtuuston kokoustekniikka petti täysin − ylimääräinen kokous pidetään viikon päästä

Valtuuston kokous jouduttiin keskeyttämään noin kolmen tunnin jälkeen.

Kirkkonummen kunnanvaltuusto joutui harvinaiseen tilanteeseen maanantai-iltana. Tekniikka meni jumiin, eikä kokousta voitu jatkaa.

Valtuusto ehti käsitellä suurimman asiansa eli hyvinvointikeskuksen kustannusarvion, mutta senkin äänestykset jouduttiin tekemään perinteisellä huuto -ja tukkikirjanpitomenetelmällä.

Valtuuston kokouksia varten hankittu tekniikkaa on varsin uusi. Kaikki kokousmateriaali järjestelmässä ja valtuutettujen tietokoneilla.

Esitykset tehdään suoraan järjestelmään ja äänestyksetkin tapahtuvat tietokoneilla. Juuri kellään ei ole nykyisin mukana papereita.

Joten ilman tietotekniikkaa kokoukset eivät yht´äkkiä onnistu.

Valtuusto keskeytti kokouksen ja sitä jatketaan ensi maanantaina 15.10. kello 19 kunnanhallituksen kokouksen jälkeen.

(7) kommenttia

Kommentit (7)

Sivut

Myös Kirkkonummen kouluilla on ollut runsaasti tietokonekatkoksia viime aikoina ja tunteja ei ole voinut pitää. Tai pidetään tunnit ns. vanhanaikaisesti mutta ilman materiaalia, joka kaikki on koneella. Olisiko kunnan atk-osastolla petraamista osaamisessa? Ja todellakin varasuunnitelmat pitäisi olla kun järjestelmäongelmia tai verkko-ongelmia on jatkuvasti.
Opettaja
Rautaista osaamista kunnalta. Tekniikka voi pettää toisinaan, mutta siihen pitää varautua! Ei herätä toiminta luottamusta, ennen kuin läpinäkyvästi selvitetään ongelman ydin, eikä paineta asiaa villaisella tyyliin "joo..palveluntarjoajan moka..."
Vihaan punkkia...
Tekniikka vaan on tällaista, nykyaikana ei vaan voi mitenkään työskennellä toimisto- ynnä muissa haastavissa työtiloissa jos tietoliikenneyhteydet ei toimi...silloin pitää vain ottaa lisää kaffe-ja röökipaussej ja olla netissä omalla kännyllä::))
Natte
Taas on ostettu pskaa. Muutaman ylimääräisen kokouksen kokuspalkkioilla saa valmiin kokousjärjestelmän johohon sisältyy äänestystoiminto.
Ei ole tilaaja tiennyt mitä tilaa eikä myyjä/laitetoimittaja tiennyt mitä myydä.

Esimerkiksi maailman suurimman kokousjärjestelmien toimittajan Bosch:in jällenmyyjiä on pääkaupunkiseudulla 9 kpltta. Googlasin, kesti kaksi minuuttia.
En ihan ymmärrä.
Ostettiinko liian halpa ja hutiloidusti suunniteltu/tehty järjestelmä ??
- näinhän siinä sitten kävi
Jussi Kainulainen

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx