(16) kommenttia

Vaatejätti tulee Kirkkonummelle – H&M avaa myymälän

Vaateliikkeet näyttävät keskittyvän Kirkkonummella Ostariin.

Kirkkonummen keskustan palvelutarjonta täydentyy maailmanlaajuisen kauppaketjun Hennes & Mauritzin uudella myymälällä. Kirkkonummelle tulee 58:s yhtiön Suomen myymälä.

Ruotsalainen vaatemyyntiketju avaa myymälänsä ensi keväänä Kirkkonummen Ostarissa, joka on kauppakeskus kunnantalon naapurissa.

Ostarissa on runsaasti tyhjiä liiketiloja, joita kunnostetaan parhaillaan.

Viime viikolla Ostarista muutti pois Luckan ja viime vuonna Seppälä lopetti liikkeensä. Ostarissa toimii yhä Kappahl ja Dressmann sekä pitseria Dennis ja Nordea.

H&M tunnetaan erityisesti vaatteista. Ketju myy myös kosmetiikkaa ja on viime vuosina laajentanut sisustustarvikepuolelle.

Myymälät ovat aika samanlaisia kooltaan ja tuotevalikoimiltaan.

− Myymälätilat vaihtelevat kooltaan jonkin verran, samoin kuin konseptimix. Emme vielä tässä vaiheessa halua kertoa yksityiskohtia tulevasta Kirkkonummen-myymälästä, kertoo viestintävastaava Tiina Miettinen H&M:n Suomen pääkonttorista.

Hennes & Mauritz laajenee erittäin voimakkaasti ja perustaa myymälöitä myös uusille paikkakunnille.

Ketju on avannut viimeksi Pietarsaaressa uuden myymälän. Kaupungissa ei ole ollut aiemmin H&M:ia.

− Kirkkonummi tulee olemaan seuraava aivan uusi paikkakunta H&M:lle, Miettinen kertoo.

Isoissa kaupungeissa on useitakin H&M-myymälöitä, esimerkiksi Espoossa neljä.

H&M on perustettu Ruotsin Vesteråsissa vuonna 1947. Yhtiöllä on ympäri maailmaa yli 4 000 myymälää ja noin 130 000 työntekijää.

Lue lisää:
> Luckan muutti kauppakeskuksesta toiseen – seuraava muutto kolmen vuoden kuluttua (Viisykkönen 2.11.)
> Seppälä sulkee liikkeensä Kirkkonummella (Viisykkönen 9.3.2015)
> Kiinteistöjätti myi Aseman Ostarin – ei kuulu ydinliiketoimintaan (Viisykkönen 15.7.2015)

(16) kommenttia
Kommentit (16)

Kommentit (16)

Ostin 16 € vaatteen ja muovikassin, tililläni oli vain 16 € joten sanoin myyjälle että en kassia ota. Ei käynyt kuulema enään ?? Ja 20 sentin kassia ei voinut antaa ? Joten kauppa jäi tekemättä
Pettynyt asiakas
Kävin H&M-liikkeessä tänään tarkoituksena ostaa rintaliivit. Yhytin myyjän ja kerroin tarvitsemani apua, kun en ole vuosikausiin ostanut liivejä. Myyjä sanoi, että ok, hän tulee näyttämään. No, hän sitten näytti missä niitä liivejä on, mutta hän ei millään tavalla "ottanut minua käsittelyyn", vaan poistui paikalta. No, sovitin sitten yhdet liivit ja katsoin verhon raosta, onko myyjä ehkä siinä lähellä vaihtoehtojen kanssa, mutta ei näkynyt. Niinpä vein sovittamani sopimattomat liivit takaisin paikoilleen ja ajattelin pyytää myyjää auttamaan valinnassa, mutta hän oli piiloutunut niin taitavasti, että en häntä enää löytänyt. Niinpä lähdin pois erittäin pettyneenä. Aion huomenna mennä KapAhliin, siellä saa aina palvelua ja valikoimatkin ovat hyvät. Ajattelin vain tänään, että teen asiakasavauksen uuteen H&M-myymälään, onhan nyt valinnanvaraa. Mutta näin tässä kävi: menen vain sellaisiin liikkeisiin, joissa on ammattitaitoista henkilökuntaa.
Tellervo Lehto

Ostari = ostaja ja myyntiliike. Ei kovin houkutteleva
Anonyymi
Ei Kirkkonummen elokuvateatterissa vikaa ole. Kotoisa "vanhanajan" Kino. Itse käydään mielellämme.
:)
Jospa tuon ostarin nimen voisi vielä vaihtaa takaisin Aseman Ostariksi, kun se on paljon kuvaavampi nimi kuin Kirkkonummen Ostari ja kaikki tuntevat paikan Aseman Ostarina...
Anonyymi
Uskon ja toivon, että H&M pärjää. Jospa tämä H&M vetäisi väkeä myös niihin muihin liikkeisiin?
Kehitys
Kyllä täällä löytyy oma elokuvasalonki :)tuetaan sitä niin ehkä varaa remontoida;) ja kivaa kun tulee H&M tännekin:):)
Minä vaan
Mites kunnan pitäisi ulkomaista vaatejättiä tukea.Ei luoja paratkkoon.
Jalle
Hienoa että H&M tulee Kirkkonummelle ja olen samaa mieltä että kunnollinen elokuvateatteri olisi paikallaan, tylsää aina mennä Espooseen tai Helsinkiin.
Henkka ja Maukka
J:n ja fakta:n kommenteissa on tiivistetty tämä härmäläinen pikkusieluinen ja negatiivinen asenne. Muistakaa nyt ihmeessä, ettette vahingossa mene hakemaan ko. liikkeestä edes lahjaksi mitään. Itse en ko. liikettä käytä, mutta on hienoa, että sellainen tulee niille jotka sitä kaipaavat. Samat nimimerkit varmaan tivaavat myöhemmin miksi juuri heidän papukaijalle sopivia nokanraapimispuita myyvä liike ei laajene Kirkkonummelle.
Hannes und Mauri
Ei tule menestymään Kirkkonummella. Ihmiset tekee ostoksensa suuremmissa kauppakeskuksissa ja pääkaupunkiseudulla missä on huomattavasti parempi ja suurempi valinnan mahdollisuus. Kirkkonummella on ollut jo monia suuria vaateketju myymälöitäja max muutaman vuoden on jokainen viipynyt ja homma on kuivunut kasaan. Lisäksi Kirkkonummen kunta ei tue millään tavoin yrittäjiä täällä. Tuhoon tuomittu ajatus.
Max pari vuotta ja ohi
Sieltä saa hyviä käyttövaatteita. Ei haittaa jos työnteossa kulahtaa tai kärsii. Lapseki kasvaa nopeesti ni niillekään mitään vaativia vaatteita kannata hankkia. Toivottavasti löytyy myös vaatteita miehille.
Hörhö
Ei tule menestymään tarpeeksi joten lyhyeksi piipahdukseksi taitaa jäädä.
fakta
Tuolta ei kyllä kovinkaan laadukasta vaatetusta löydä, kaikki mitä oon erehtyny ostamaan, ovat hajonneet ihan nopeasti. (en siis osta enää.)
J
Ihanaa..tätä ollaan likkojen kanssa odotettu.
Ja samoilla linjoilla edellisen kanssa...kunnon leffasslonki ku ois vielä..ei tarttis 2-3 krt kuussa rahoja muualle viedä.
Pätrik Sväyde ja Teim Häänks
Vihdoinkin sivistyksen pariin! Sitten vielä hyvä leffateatteri ja laadukas pubi/ravintola.
jooliaikakin

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx