(19) kommenttia

Uutta eloa torille: Tueanchai oli vuosia sushikeittiössä töissä − tarjoaa nyt thairuokaa Kirkkonummella

Kirkkonummelainen Tueanchai Lindberg tuo ravintolavaununsa torille arkisin ja myy thairuokaa.

Kirkkonummen hiljaiselle torille on tullut uutta eloa. Tutun torikahvilan viereen on päivittäin parkkeerattu myös vaunu, josta saa thaimaalaista ruokaa.

Thaimaasta 13 vuotta sitten Suomeen muuttanut Tueanchai Lindberg oli viimeksi seitsemän vuotta Helsingissä Hanko Sushi -ravintolassa töissä, sitä ennen kolmisen vuotta thairavintolassa ja kotimaassa Thaimaassa hotellissa.

Ajatus kypsyi pikkuhiljaa omasta keittiöstä ja ravintolasta. − Rakastan laittaa ruokaa, tämä on minun haaveeni, Lindberg sanoo englanniksi ravintolavaunussaan Kirkkonummen torilla.

Vaunu hankittiin Helsingistä, ja se on nyt varustettu orientaalista keittiötä silmällä pitäen. Listalla on monenlaista aasialaista ruokaa edulliseen hintaan.

Sushin valmistaminen on tullut Suomen-vuosina hyvinkin tutuksi, ehkä lähikuukausina tarjonta lajenee myös tähän japanilaiseen perinneruokaan.

Kirkkonummella asuva Lindberg aikoo olla torilla vaunuineen joka päivä maanantaista perjantaihin ainakin kello 10-15 ja koko talven.

Kylmiä ja sateisia kelejä varten on ajatuksissa hankkia vaunun eteen jonkinlainen teltta ja säänsuoja ruokailijoita varten kuten viereisessä torikahvilassa on.

Lindbergillä olisi toiveissa pitää liikkuvaa ravintolaansa vähän pidempää auki iltapäivällä. Siksi on mahdollista, että vaunulle löytyy joku muukin paikka Kirkkonummella.

Kirkkonummen toria on yritetty kesän mittaan elävöittää järjestämällä pientuottajatoreja joka toinen viikko.

Lisäksi kunta tarjosi torilla ilmaisia myyntipaikkoja lokakuun loppuun saakka torstaisin ja lauantaisin. (Viisykkönen 30.8.)

> Tori-Timo pyöritti kahvilaa 29 vuotta, nyt alkoivat eläkepäivät− Ei hätää, uusi kahvilanpitäjä jatkaa heti huomenna (Viisykkönen 13.9.)

(19) kommenttia

Kommentit (19)

Sivut

Kirsikassa on aina joku ihme lehtikauppias tyrkyttämässä lehtiään ja kaljanjuojat häiritsemässä ja ulkomaalaisporukat se on kierrettävä kaukaa.
Anonyymi
Kuka Kirsikan ympäristössä enään haluaa olla??
Sen ympäristö on todella epäsiisti, Citymarketin kärryt lojuu milloin missäkin, juoot ja narkkarit istuu kaupan edessä penkeillä päivä toisensa jälkeen tai siinä sillalla heti ravintolan takana. Romanian kerjäläiset pummii rahaa citymarketin edessä. OIKEESTI!
Kuka haluaa tuollaisessa paikassa olla? Se ei ole turvallinen tai viihtyisä.
Tuokin paikka rakennettiin mutta huolta kyseisestä paikasta ja sen ympäristöstä ei pidetä. Ja sitten ehdotellaan lisää toimintaa sinne!
Kirsikka, likainen kauppakeskus
Jos halutaan eloa torille, kioskin pitää olla torilla eikä Kirsikassa. Kiva, ettei aina tarvitse mennä Kirsikkaan asti.
Pitänee lomalla testata
Ihanaa että joku yrittää. Ei voi olla aina negatiivinen. Onnea.
Vähän elämää kirkkonummelle!
Kirsikassa on se ongelma että sinne ei halutaan kioskimyynti. En ymmärä miksi mutta näin vaan on tilanne tällä hetkellä. Luulisi että tuo tyhjä tunneli sopisi hyvin juuri pienyrittäjille mutta kun ei niin ei.
Näin se on vaan.

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx