(0) kommenttia

Uusi yritys: Yksityistä senioriapua tarjolla Kirkkonummella – vanhukselle avustaja 29 €/h

Vanhusten hoivapalveluihin on tulossa mukaan yhä uusia yksityisiä palveluntarjoajia. Uutta liiketoimintamallia tuodaan myös Kirkkonummelle.

Suomen Seniorihoiva Oy kertoo tiedotteessaan, että se käynnistää palvelutoimintansa viidessä eri kunnassa tiistaina 15.11.

Yritys on perustettu vuonna 2013 ja sen toiminta pohjautuu Aalto-yliopistossa kehitettyyn uuteen liiketoimintamalliin. Yritys kertoo olevansa suomalaisomistuksessa. 

Yritys rekrytoi tällä hetkellä aktiivisesti työntekijöitä palvelemaan asiakkaidensa henkilökohtaisina avustajina Espoossa, Helsingissä, Kauniaisissa, Kirkkonummella ja Vantaalla.

− Uskomme vahvasti ikäihmisten haluun asua omassa kodissaan onnellisena elämänsä loppuun saakka. Me teemme siitä mahdollista, Suomen Seniorihoiva Oy:n toimitusjohtaja Mika Suominen kertoo.

Yritykseltä voi tilata henkilökohtaisen avustajan, jolloin normaalihinta arkisin päiväsaikaan on 29 euroa tunnilta. Hinta on arvonlisäverotonta.

Seniorihoiva tarjoaa aluksi tutustumishintana palvelua 22 euroa tunnilta, johon yhtiön ilmoituksen mukaan voi saada kotitalousvähennyksen ja asiakkaan maksamaksi tuntikorvaukseksi jää 12 euroa tunnilta.

> Teollisuusalue muuttuu senioricampukseksi Masalassa (Viisykkönen 25.4.2015)

> Yksityiset vanhainkotipaikat moninkertaistuvat Kirkkonummella (Viisykkönen 14.10.2014)

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä