(14) kommenttia

Uusi ruokakauppa avattiin keskelle Masalaa – ympärille nousee kerrostaloja ja taajama kasvaa

Perinteisen avajausnauhan leikkauksen suorittivat heti aamulla kunnanjohtaja Tarmo Aarnio ja VBO:n hallintoneuvoston puheenjohtaja Leena Munter-Ollus.

Rakentamisen painopiste on viime vuoden ollut Kirkkonummella vahvasti Masalassa, jossa on tälläkin hetkellä kerrostalotyömaita käynnissä.

Torstaiaamuna koheni Masalan palveluvarustus, kun Osuuskauppa Varuboden-Osla avasi uuden myymälän keskellä ”kylää”.

VBO rakennutti Masalaan uuden liikerakennuksen, jossa on myymälätilaa 1 150 neliötä. Rakennusoikeutta on vielä tontilla jäljellä, joten laajennus on mahdollinen jossain vaiheessa.

Uusi kauppa on S-ryhmän tyypillinen S-market. Masalan pieni Sale on samalla suljettu.

Masalan uusi S-market on VBO:lle vajaan 5 miljoonan euron investointi. Kaupassa on henkilökuntaa noin 13.

Kaupan seinässä on myös rahanottoautomaatti.

> Osuuskauppa kiri koronasta huolimatta plussalle – Masalaan valmistuu lähes 5 miljoonan euron investointi (Viisykkönen 18.8.)

(14) kommenttia
Kommentit (14)

Kommentit (14)

Hienoa, että paikallisten tilanomistajien karjaa saadaan lihatiskeille.
Matti
Gestikseen on tulossa piakkoin parakkikauppa. Sieltä sentään kulkee julkiset parin kilometrin päähän keskustaan. Kesko tietää enemmän. Masalaan on hienoa saada uusi ketjukauppa. Alue on hyvin kehityksellinen, toisin kuin korpiseudut keskustan ja Veikkolan puolvälissä. Heillekin tarvitaan kauppa.
Samu Siivonen
Kilpailussa kuitenkin monella se hinta määrittää ostopaikan. Juhla mokka, ruispalat, oltermanni, banaani, kevytmaito ja halvin kolmos olut. Nämä ne ovat vuodesta toiseen ostetuimpia tuotteita kaupoissa. Se kummasta nämä saa halvemmalla voittaa.

Lihatiskin puuttuminen ei yllätä, niitä ei taida juuri s-marketeissa olla.
Keke
Hyvä kun tulee kilpailua. Tosin on pakko todeta uudessa s-marketissa käyneenä, että kyllä paikallinen K-kauppias taputtelee käsiään. Uudessa S-marketissa ei ole lihatiskiä ja market on tilojen osalta aivan liian pieni. Käytävät vähän leveämmät kun nykyisessä K-marketissa mutta kävijämäärään nähden aivan liian kapeat. Kun Masalan uusi K-market laajenee niin asiakkaat tulevat siirtymään sinne. Varuboden-Oslalla iski ahneus myymälä neliöiden/tehojen osalta? Useissa Prismoissa vierailleena voin myös sanoa, että Kirkkonummen Prisma ei todellakaan ole palvelun ja valikoimien osalta keskinäisessä vertailussa parhaasta päästä. Monet hyllyt ilta-aikaan tyhjinä ja paistopisteen tuotteet loppu (pl. ne joita kukaan ei osta). Ote ns. päässyt lipsumaan. Sinällään tietysti hyvä ja arvokas asia, että S-ryhmä panostaa Kirkkonummelle.
Kilpailua lisää
Hyvä kun saadaan Masalaankin kilpailua, salesta ei ollut paljoa vastusta k-marketille.

Miksi aina Masala? Niin miksi ihmeessä kaupallisiapalveluita tuodaan sinne missä on paljon ihmisiä tiiviillä alueella. Hankala kysymys.

Kirkkonummi on maantieteellisesti todella laaja ja täällä on paljon haja-asutusalueita. Jokainen saa ihan itse päättää missä päin kuntaa asuu vai muuttaako johonkin ihan toiseen kuntaan. Jos haluaa palveluita niin kannattaa Kirkkonummella asua jonkun kolmen kasvualueen lähellä, eli Masala, Veikkola tai keskusta. Jos taas haluaa nauttia luonnosta ja isosta pihasta niin kannattaa suunnata näistä pois päin.

Sarvvikin asukkaat käyttävät varmaan paljon Espoon palveluita, siellä kun ei taida olla mitään omia ja heti sillan toisella puolella on "kaikki".
Keijo
Onnea ja menestystä uudelle kaupalle! Kahden kaupan ja ketjun liikkeet Masalassa pitävät huolen terveestä kilpailusta. Laatu, valikoima ja hinnat.
Ostoskärry
Joo jestikeen kauppa
Juppi
Kyllä on Masalassa kallista käydä kaupassa. Ei ole nämä s marketit halvemmasta päästä tehdä ostoksia.
Kiitos ei, asioin mielummin Helsingissä
Miksi aina Masala? Onko monellakaan kunnan muissa kylissä asuvilla mitään asiaa Masalaan? Miksi kaiken pitää olla lähellä Masalaa ja ennenkaikkea masalalaisia. Vinkkinä, voitte rakentaa kunnan ainoan kulttuurikeskuksenkin masalaan, uimahallin ja hiihtotunnelin. Me etelä-Kirkkonummella odotamme vuoroamme kunnan palevluntarjontaan. Nyt olemme saaneet tuetut asumismuodot ja lieveilmiöt, seuraavaksi unohdatte meidät ja palaamme Kantvikissa 80-90-lukujen taitteeseen...
Onnea Masala!
Masalan S marketilla on oma parkkipaikka, nyt tuntuu että kaikki ryysää sinne Tinantorin pysäköintipaikan kautta, kannattaisi käyttää kaupalle varattuja paikkoja niitä on runsaasti.
x
Onko ämpäreitä jaossa?
Ämpäriruma
Toivottavasti Gesterbyläiset ymmärtää, että kunta ei ole vienyt yhtäkään kauppaa sietä pois. Eikä voi niitä tuoda takaisin. Ainoa mitä kunta tarjoaa on tontti, mutta on täysin kaupan vaikutusvallassa tuleeko kauppa johonkin. Kunta ei voi pakottaa yhtään kauppaa mihinkään. Kauppa laskee asukasmäärästä onko kannattavaa perustaa kauppa vai ei.
Ei kunnan päätös
Vecklahdessa ja Kylmälässäkään ei ole kauppa joten VBO voisi sinnekin avata kaupan.
100 kyläkauppa lisää.
VBO voisi rakentaa Gesterbyhyn kaupan kun ollaan aivan ilman kauppaa ja asuu paljon vanhuksia ja myös sairaita joilla vaikeuksia päästä Kirkkonummen keskustan kauppoihin eli olemme vankina täällä! Miksi kaikki palvelut täältä viedään??
Iäkäs eläkeläinen

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx