(0) kommenttia

Uusi palvelu: Kirjastosta apua tietokonepulmiin

Kirjastovirkailija Tapio Sarastamo auttaa tietokoneongelmissa torstaisin.

Kirkkonummen kirjasto alkaa tarjota ilmaista apua pieniin ja vähän suurempiinkin tietokoneongelmiin päivystysvastaanotoilla torstaisin.

Kirkkonummen pääkirjaston tietokonetohtori eli kirjastovirkailija Tapio Sarastamo on tietokonepulmissa ensimmäisen kerran tavattavissa 27.2. Päivystysvastaanotto on tarkoitettu lyhyisiin ja pieniin tietokoneisiin liittyviin ongelmiin. Varsinaisia korjaustöitä ei tehdä.

Esimerkkeinä Sarastamon apua voi pyytää vaikkapa seuraavanlaisissa kysymyksissä:  Pitääkö tietokoneessasi päivittää Java? Ovatko Windows-päivitykset jääneet tekemättä? Haluaisitko tehdä itsellesi Skype-tunnukset? 

Päivystysvastaanotolle voi tulla torstaisin klo 17–18 ilman ajanvarausta akuuteissa tietokone- tai tablettiongelmissa. Koska vastaanotto toimii päivystysluonteisesti, jonottaminen voi olla mahdollista.

Ensimmäisen kerran tohtorin voi tavata torstaina 27.2. Torstaina 6.3. tohtori on poikkeuksellisesti antamassa hätäapua Masalan kirjastossa, sillä silloin vietetään Sundsberg-aiheista iltaa sekä Masalan Mestan avajaisia klo 18–20.  

Tohtorin voit tavata torstaisin (ei 6.3., 17.4., 1.5.) pääkirjaston tutkijanhuoneessa musiikkiosastolla. Viimeinen kerta on to 22.5.

Pidemmissä asioissa tohtorille voi varata henkilökohtaisen opastusajan. Jos ongelma ei selviä heti päivystysvastaanotolla, selvitellään sitä yhdessä ajan kanssa.

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä