(3) kommenttia

Työttömyys kääntyi nousuun Uudellamaalla – myös Kirkkonummella näkyy sama kehitys, työttömiä 1 340

Työttömien määrä on kasvanut Uudellamaalla ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen, osoittavat vuodenvaihteen tilastot.

Sama kehitys on nähtävissä myös Kirkkonummella, jossa kuitenkin työttömyys on hieman vähentynyt edelleen vuodentakaisesta, toisin kuin koko Uudellamaalla.

Kirkkonummella oli joulukuun lopussa ely-keskuksen mukaan 1 340 työtöntä työnhakijaa. Työttömyysprosentti oli 6,8, kun taas koko Uudenmaan luku oli 8.5.

Työttömyys on laskenut tasaisesti muutaman vuoden varsinkin Uudellamaalla. Kolme vuotta sitten Kirkkonummella työttömien lukumäärä oli pahimmillaan yli 2 000.

Viime marraskuussa työttömiä oli noin 1 240, kunnes joulukuussa lukumäärä nousi noin 120:lla.

Vuodessa eli joulukuusta 2018 työttömien määrä oli kuitenkin vielä laskussa, vähennystä oli 67 työtöntä työnhakijaa.

Vuodenvaihteessa Kirkkonummen työttömistä oli miehiä selvästi naisia enemmän. Miehiä oli työtä vailla 783 ja naisia 557.

Avoimia työpaikkoja oli Kirkkonummella viime vuoden lopussa 222.

> Ely-keskuksen työllisyyskatsaus joulukuu/2019

(3) kommenttia
Kommentit (3)

Kommentit (3)

Työpaikkoja venäläisille,virolaisille ja latvialaisille. Asuntoja pakolaisille. Onneks on ilmastonlämpeneminen koska moni asunnoton voi olla edes hitusen lämpimässä ilmassa ulkona.
Jedetråll
Nykyään enempi rakennetaan asuntoja pelkästää, siitä syystä, että ulkomailta tulijoita on enempi, aikaisemmin oli kotimaan köyhiltä syrjäkyliltä. Ovat loppuneet, on vain korkeasti koulutettujen herrojen lasia, jotka nekin ovat korkeasti koulutettujaj ja usein vailla koulutusta vastaavaa työtä.
Asuntoja on hyvä olla, silloin kun on tarve sijoittaa työvoimaa yrityksissä. Nykyään yritykset eivät rakenna työntekijöilleen asuntoja, kuten ennen oli tapana, tai nykyään tekee, esim. Subercelli Helsingissä. Kirkkonummella rakennetaan, niin tulee rakentaa siten, että lähtiessään voi ottaa kaiken mukaansa.
Anonyymi
Puretaan pienyrittäjien paikat ja pienet kaupat eikä annetaan yrittäjille rakennuslupia. Sillä saa työpaikkoja, tai näin kunnan päättäjät uskoo.
Kirkkonummella uskotaan että kerrostalot tuo työpaikkoja.
Hyvin menee meillä.

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx