(3) kommenttia

Turisti ryöstettiin Nuuksion kansallispuistossa Kirkkonummella − patikoija taklattiin takaapäin metsässä

Patikoimassa ollut turisti ryöstettiin Nuuksion kansallispuistossa lauantai-iltana. Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja.

Patikointireitillä ollut turisti joutui ryöstäjien uhriksi kello 18-19 välillä kansallispuistossa Nuuksion hotellin lähellä Kirkkonummen puolella.

Turistin takaa oli tullut kaksi miestä. Toinen miehistä oli taklannut hänet maahan ja toinen nappasi turistin kädessä olleen One Plus 5T - matkapuhelimen.

Miehiä oli kaksi ja he olivat noin 20-30-vuotiaita. He olivat noin 180 cm pitkiä ja normaalivartaloisia.

Molemmilla miehillä oli shortsit jalassa ja toisella oli ollut sininen t-paita. Toisella miehistä oli vaaleat lyhyet hiukset ja toisella musta lippalakki päässä.

Asiasta jotain tietäviä tai mahdollisesti tapahtumien nähneitä henkilöitä pyydetään olemaan yhteydessä poliisiin puhelin 0295 413 031 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo(at)poliisi.fi

(3) kommenttia

Kommentit (3)

Pippurisumute pitäisi vihdoinkin laillistaa. Ei ole mitään turvaa kansalaiselle.
Rikollisten armoilla
Vanha sananlasku sattuvasti sanoo: "Tilaisuus tekee varkaan"...eli näin ollen mitkään lainalaisuudet inhimillisestä suhtautumisesta nyt puhumattakaan eivät ole enää pitkään pitkään aikaan olleet nykyisessä alati globalisoituvassa EU- ja Shengen -Suomessa niitä kaikken tyypillisimpiä ja odotetuimpian käyttäytymisen muotoja kanssaeläviä lajitovereita kohtaan ja heidän keskuudessa.

Varsinkin vanhuksiamme - kansakuntamme kaikkiein arvostetuimpia ikäihmisiä kuin myös sotiemme koko ajan kovenevalla vauhdilla harvalukuiseksi käyviä veteraaneja - ryöstetään milloin minkäkinlaisilla kikoilla ja keinoilla.

Kaikenkarvaiset valepoliisit, pankkitunnusten urkkijat ja hieman kauempana anastuspaikasta pankkiautomaateilla varastetuin pankkikortein varsinkin ja nimenomaan pahaa-aavistamattomien vanhuksiemme pankkitilejä tyhjentävät varkaat, mm. kauppakeskuksissa harhatuskikoilla iskevät lompakkovarkaat ja jopa rollaattoreilla liikkuvia vanhuksiamme ryöstetään röyhkeääkin röyhkemmästi lähinnä maamme tuskastuttavan lepsujen oikeudellisten rangaistusasteikkojen takia, edesauttamina ja niiden myötävaikutuksesta.

Kaikenlaiset konnat ja varkaat - seassa varmaan sekä kantasuomalaisia, kuin muista maista suloiseen Suomeen muuttaneet - saavat lähes pelkkiä ehdollisia vankeusrangaustuksia. Kaiken huipuksi varastettua tavaraa rahasta puhumattakaan ei saada koskaan ikinä millonkaan takaisin niiden alkuperäisille omistajille!
Seppo Palkki
Siis eikö edes patikkaretkellä saa olla rauhassa. Maailma menee järjettömäksi...
Långvikista

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx