(12) kommenttia

Tori täyttyy taas Kirkkonummi-päivillä, pehmeä rokki soi lavalla ja rohkeimmat nousevat myös yläilmoihin

Kirkkonummi-päivät ensi lauantaina torilla. Näin korkealta on voi käydä tapahtumaa katsomassa benjihyppynosturista. (kuva 2018)

Kirkkonummi-päivät sykkivät jälleen tiiveimmin torilla, joka on varattu ensi lauantaiksi melko lailla täyteen. Torin ylle nousee taas maamerkiksi benjihyppynosturi.

Perinteisten Kirkkonummi-päivien lauantaipäivän päätahtuma on keskitetty järjestötorille, jossa kirkkonummelaiset yhdistykset esittelevät toimintaansa.

Mukana on myös yrityksiä ja muun muassa Rannikkoprikaati Upinniemestä.

− Järjestötori toteutuu suurin piirtein edellisvuosien tapaan. Toripaikat ovat aika lailla täynnä, kertoo tapahtumaa järjestävän Combo ry:n puheenjohtaja Oiva Tyni.

Torilla on kirkkonummelaisia yhdistyksiä paikalla Tynin mukaan runsaat 50. Kaikkiaan näytteilleasettajia on yli 70.

Torilla on entiseen tapaan lava, jossa kello 10-15-välisenä aikana ohjelma vaihtuu.

− Musiikkitarjontaa muutettiin tänä vuonna vähän rokahtavampaan suuntaan.

Ohjelmalavalla esiintyy kolme kertaa Pinehill Brothers -yhtye, jolla on kirkkonummelaista taustaa. Yhtyeeltä on tulossa levy, jolta kuullaan musiikkia myös lauantaina.

Torille tuodaan nyt toista kertaa benjihyppynosturi. Hyppypaikka on torin alalaidalla parkkipaikalla. Ennakkoon voi varata jo hyppyaikoja.

Suuri kysymys on ulkoilmatapahtumassa tietenkin sää, joka on suosinut Kirkkonummi-päiviä ainakin miesmuistin taaksepäin.

Tällä hetkellä vaikuttaa säätietojen mukaan ihan hyvältä. Ainakaan sadetta ei ole näillä näkymin luvassa.

Tivoli Sariola on myös paikalla niin kuin jo vuosia. Tivolikenttä on rakennettu Urheilupuiston parkkipaikalle.

Liikenteestä sen verran, että torin lähelle ei kannata omilla autoilla välttämättä yrittää.

Väliaikainen parkkipaikka on järjestetty Kirkkoharjun koulukeskuksen pihalle, jonne on opastus. Myös parkkitaloihin mahtuu varmasti lauantaina hyvin autoja.

> Kirkkonummi-päivien ohjelma löytyy kokonaisuudessaan täältä, käy katsomassa

> Miltä tulevaisuuden Kirkkonummi näyttää? − Minimessut valottaa vaihtoehtoja ja kysyy mielipiteitä (Viisykkönen 20.8.) 

(12) kommenttia
Kommentit (12)

Kommentit (12)

Juurikin näin, tapahtumaa voisi kuvailla varsin tylsäksi ja ainoa hauska juttu oli kun väki jonotti puolueiden teltoilla ja pureskeli innoissaan ilmaista grillimakkaraa rasvan tirskuessa suupielistä.....:)
Uffe
Perinteistä nyky-Kirkkonummelaista neukki-stagnaatiota ulkotiloissa.
Kahluu-elämyksiä voisi järjestää tulevassa kirjastossa joka ei tule kaikilta osin kuivumaan valmistumiseensa mennessä.
davai
Tapahtuman taso laskee,kuin lehmän häntä.Aina samaa ohjelmaa ja kaikki loppuu aikaisin.Ei mitään illaksi kuten monessa muussa paikassa.Käykää katsomassa mallia esim Uudestakaupungista miten tapahtumia järjestetään.
Aina vaan paloauto ja poni
Erilaisten ruokien maisteleminen on tehokkaasti estetty silleen että yksityishenkilöt eivät saa varata paikkaa itselleen torilla. Tämä on tietoinen päätös järjestäjiltä.
Kyselin paikkaa
Ainakin ilmainen halpa grillimakkara maistui varsin hyvin väelle toisin kuin pohjaanpalaneet letut....
Anonyymi
Miksei torielämä voi jatkua vähän pidempään kuin klo 15? Niinkuin kaikkialla muualla Euroopassa (ja esim. helsingissäkin). Olisi kiva vierailla myös vaikka maistelemassa erilaisia ruokia tmv. Eniten tän hetkinen ohjelma tuntuu houkuttelevan mummoja ja pappoja.
keski-ikäinen ei ole vielä ihan niin pappa
boooriiinnnngg
Anonyymi
Mutta, mihin katosi ennen perjantaina vietetty "Kirkkonummen taiteiden yö "? Pariin vuoteen ei ole ollut mitään aktiviteettia perjantaina. Kunnon räyhärock-henkinen tapahtuma perjantaille keskustaan.
Joppe joutomies
Sama vanha kaava vuodesta toiseen. Ohjelma on kuin kävis katsomassa vaalitilaisuuksia. Ei kiitos minulle. Pari vuotta sitten oli vähän parempaa. Ruokakojuja ja sen sellaista.
Taidan mennä kalaan.
Kuka tahansa ei saa myyntipistettä torilta lauantaina. Pitää oll jokin firma tai yhdistys. Yksityishenkilöt eivät ole toivottuja.
Minä taas
Tämän tapahtuman myyntipisteissä myytävänä olevat tuotteet on ylihinnoiteltuja. Helsingistä ja Espoosta saa samanlaisia tuotteita puolta halvemmalla.
Ei kiitos
oneksi musiikki muuttaa vähän muotoaa.toivotaan että sää suosii.
marsa

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx