(4) kommenttia

Timo Haapaniemi Varuboden-Oslan hallintoneuvostoon

Osuuskauppa Varuboden-Oslan hallinnossa on tehty uusia valintoja. VBO:n hallintoneuvostoon nousee toimittaja Timo Haapaniemi.

Haapaniemi valittiin hallintoneuvostoon, josta puolestaan on valittu VBO:n hallituksen jäseneksi kirkkonummelainen toimitusjohtaja Reijo Ståhlberg.

Osuuskaupan hallinto on kolmiportainen: edustajisto, hallintoneuvosto ja hallitus.

Uusi hallitus ja hallintoneuvosto toimivat seuraavat kaksi vuotta, jolloin järjestetään jälleen edustajiston vaalit. Edustajiston vaaliin voivat osallistua kaikki VBO:n 60 000 jäsentä.

Sekä Haapaniemi että Ståhlberg valittiin edustajistoon vuoden 2011 osuuskaupan vaalissa. Haapaniemi sai kirkkonummelaisehdokkaista eniten ääniä.

VBO:n uusi hallituksen puheenjohtaja on Mikael Ingberg Inkoosta. Osuuskaupan hallintoneuvostoa johtaa Kristian Westerholm. Hänkin on Inkoosta.

Haapaniemi on Kirkkonummen kunnanhallituksen entinen puheenjohtaja ja tätä nykyä vaaltuutettu, mutta pidätetty kunnan luottamustehtävistä talousrikosepäilyjen takia.

> (12.12.) Varuboden-Oslan tiedote henkilövalinnoista

> 51-Arkisto (20.10) Haapaniemi-tutkinta: Poliisilta infoa ensi kuussa

(4) kommenttia
Kommentit (4)

Kommentit (4)

Haapaniemen valinnan jälkeen ei ole kuin yksi vaihtoehto, erota Oslan jäsenyydestä
jäsen toistaiseksi
Kertonee siitä, ettei mitään itsekritiikkiä ole, kun tutkintaprosessin aikana hakeutuu uusiin luottamustehtäviin muualle, kun kunnassa on ryvettynyt. Noissa paikoissa taitaa olla isommat palkkiot/edut, mitkä houkuttelevat monesti sellaisia, joita ei jaksa muuten oikeasti kiinnostaa. Poliittiset luottamustoimet ovat aika iso kupla.

Jotenkin tekee mieli äänestää taas jaloilla.
Mää taas
Voi hyvänen aika!
Exjäsen
Mielenkiintoinen valinta. Onkohan harkittu loppuun asti?
Kar de Mum

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä