(3) kommenttia

Timo Haapaniemi palasi valtuustoon 2,5 vuoden tauon jälkeen

Timo Haapaniemi asettui valtuustossa takariviin Tiina Karlssonin viereen.Takana varavaltuutettu Antti Lavanti.

Kirkkonummen kuntavaalien ääniharava Timo Haapaniemi (kok.) pääsee valtuustotyöhön käsiksi vasta lähes kolme vuotta valtuustokauden alkamisesta.

Haapaniemi osallistui valtuuston kokoukseen maanantai-iltana ensimmäistä kertaa tällä valtuustokaudella.

Kirkkonummen valtuusto perui maanantaina heti kokouksen aluksi vanhan päätöksensä, jolla Haapaniemi oli pidätetty valtuutetun tehtävistä rikostutkinnan tai oikeudenkäynnin ajaksi.

Syyttäjä teki Haapaniemen osalta 19.11. syyttämättäjättämispäätöksen, joten hänellä ei ollut enää esteitä osallistua jälleen valtuuston työskentelyyn.

Moninkertainen valtuuston ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Haapaniemi on tällä hetkellä rivivaltuutettu. Hänellä ei ole kunnanhallitus- eikä lautakuntapaikkoja.

> Paluu politiikkaan – Haapaniemi valmis valtuustoon joulukuussa (27.11.) 

 

(3) kommenttia
Kommentit (3)

Kommentit (3)

Timo on parempi vaihtoehto, jos tätä Vahasaloa vertaa. En kannata Kkoomusta, mutta Timo on selkeämpi kuin Raija toiminnasaan
Veikkolalainen
Toivottavasti tämä olisi viimeinen uutinen kyseisestä herrasta ja annettaisiin hänelle jonkinlainen mahdollisuus täyspainoiseen edunvalvontatoimeensa ilman minkäänlaista julkisuutta sillä silloin tuloksetkin saattavat olla lähes tavoitteiden mukaiset...
Aseman nurkilta
Haapaniemen äänimäärässä oli muistaakseni huima romahdus 2012 kuntavaaleissa. Mutta saavathan nyt häntä äänestäneet vastinetta äänelleen. Erään toisen puolueen ns. julkkisehdokkaana olleen valtuutetun äänestäjät eivät ole myöskään saaneet vastinetta tällä valtuustokaudella, sillä kyseistä viihdeuutisistakin tuttua miestä ei ole näkynyt valtuustosalissa lähes lainkaan.
aaa missä liet

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä