(4) kommenttia

Tilanne, kun puolet äänistä laskettu: Adlercreutz varma läpimenijä, myös Purra vahvoilla, Vahasalo putoamassa

Riikka Purra ja Anders Adlercreutz ovat seuraavassa eduskunnassa.

Kirkkonummelta on menossa eduskuntaan melkoisella varmuudella kaksi kansanedustajaa, kun Uudenmaan vaalipiirin äänistä on laskettu puolet.

Kansanedustaja Anders Adlercreutzilla (r.) on koossa jo noin 4 400 ääntä ja valinta on varma.

Myös Perussuomalaisten Riikka Purra, joka on ensi kertaa edolla, on nousemassa eduskuntaan. Ääniä on tähän mennessä laskettu Purralle noin 2 800.

Sen sijaan kansanedustaja Raija Vahasalo (kok.) ei ole näillä näkymin uusimassa paikkaansa, mutta on kuitenkin jäämässä varapaikalle. 

(4) kommenttia
Kommentit (4)

Kommentit (4)

Kirkkonummen kunnassa ministeriainesta nyt kun rkp saanee oman ministerinsä.
Tilannetta seuraten
Todella ikävä tapaus vanhojen edustajien kohdalla, kun tässäkin pitää mennä tyrimään vielä viime metreillä ennen maalia!
Niin moni muukin joutuu pettymään ja jättämään eduskuntatyön, palaamaan tultuiile kotikonnuillensa.
Yksi kuitenkaan ei pura pettymystää, pääministeri Sipilä jaksaa nauraa. Monet muut ovat pettyneet ja purkaneen tunteitaan.
Tosin Sipilä puolueensa menestyksen mentyä heikosti. Tosi heikosti! Ei Helsingin vaalipiiristä tullut montaakaan edustajaa?
nim. osaamattomuudesta rangaistaan
Eiköhän tippuneella ole ollut edellisillä kausilla mahdollisuus edustaa kansaa parhaan kykynsä mukaan ja jo toistamiseen kansa äänesti ei jatkoon. Onneksi on ollut virka odottamassa niin ei tyhjän päälle jää.
Anonyymi
Miten Kirkkonummen kokoomus pystyi tyrimään tämänkin? Olisi saatu kolme kansanedustajaa jos Haapaniemen harvat äänet olisivat menneet Vahasalolle.
Ex-kok

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx