(3) kommenttia

Thomas myi Ruotsia suomalaisille matkailijoille 13 vuotta – nyt on edessä kartanon markkinointi

Wohls Gårdin myynnistä ja markkinoinnista on kesäkuun alusta lähtien vastannut Thomas Junell.

Wohlsin kartanossa Kirkkonummella valmistaudutaan tapahtuma- ja kokouskeskuksen laajennukseen ja toiminnan huomattavaan kasvattamiseen lähivuosina.

Koronakriisin alussa maaliskuussa Wohls Gårdin tilauskirjat tyhjenivät tälle kesälle vauhdilla kuten kaikkialla matkailu- ja tapahtuma-alalla.

Kartanolla on kuitenkin rakennettu keskeytyksettä ja ensi lokakuussa valmistuu entiseen kunnan kivinavettaan uusi kokous- ja juhlapaikka. Samalla kartanon vuokrattavat tilat tuplaantuvat.

Osana laajennusprojektia Wohlsin omistava Kirkkonummen säästöpankkisäätiö (Sparbankstiftelsen) palkkasi ensimmäisen myynti- ja markkinointipäällikön.

Tehtävässä aloitti kesäkuun alussa Thomas Junell, jolla on pitkä kokemus matkailualalta.

Viimeksi hän työskenteli Suomessa Visit Swedenin palveluksessa noin 13 vuotta. Matkailuorganisaatio markkinoi maailmalla Ruotsia turisteille ja muille vierailijoille.

Wohls Gård tunnetaan Junellin mielestä jo hyvin juhla- ja tapahtumapaikkana. Kokous-, seminaari- ja vetäytymiskohteen markkinoinnissa on vielä työsarkaa.

− Osin tämä on vähän tuntematon helmi, joka sijaitsee erittäin lähellä Helsinkiä. Omasta kokemuksesta täytyy sanoa, että kyllä miljöö näyttää vielä paremmalta paikan päällä kuin kuvissa.

Tästä kesästä tulee Wohlsissakin väkisin hiljainen, mutta jatko näyttää lupaavalta.

− Esimeriksi häitä on siirretty ensi vuoteen ja onpa vuotta 2022 jo kyselty, Junell kertoo.

Wohls ei toki ole kiinni tälläkään hetkellä. Kesäravintolatoimintaa on tiistaista sunnuntaihin elokuun alkupuolelle saakka.

Kolmatta kesää Wohlsissa toimivat kokit Shlomit Pierrot ja Pablo  Hurtado myyvät viikolla itse kehittämänsä eksoottisen menun ruokia kartanossa sisällä, ja viikonvaihteessa he palvelevat ravintolavaunussa.

Pierrot ja Hurtado toivat vaununsa jo maaliskuussa koronakriisin alettua Wohlsin parkkipaikalle ja ovat siitä lähtien myyneet ruoka-annoksia ohikulkijoille ja monelle myös varta vasten syömään tulleille.

Kahvilan auki ollessa kartanolla on taidenäyttely ja koko kartanon alueella saa vapaasti liikkua. Vieressä on luontopolku ja kartanon puutarhassa on kasvamassa kaksi ruusupuistoa.

> Kartanon kokous- ja juhlatilat tuplaantuvat – vanhasta kivinavetasta uusi tapahtumapaikka Kirkkonummelle (Viisykkönen 12.2.)

(3) kommenttia
Kommentit (3)

Kommentit (3)

Todella kaunis paikka, puutarha, ruusut, luontopolku. Kannattaa ehdottomasti käydä!
Micke
Upea paikka! Suosittelen käymään vaikka kävelyllä pihapiirissä.
Myös lähiluonto on todella kaunis ja arvokas.
Meikon Herra
Onnea Thomas!
Ritva

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx