(5) kommenttia

Terveyskeskukseen murtauduttiin – keskus oli aamulla tutkinnan vuoksi kiinni

Kirkkonummen terveyskeskus on öisin suljettu. Aiemmin tiloissa toimi myös terveyskeskussairaala, kunnes toiminta siirettiin Jorviin.

Kirkkonummen terveyskeskukseen murtauduttiin torstain vastaisena yönä. Sisään oli menty hallintotilojen kautta.

Poliisi on käynyt paikalla ja tutkii asiaa.

− Olin itse siellä kello 10 lääkärillä. Laseja oli rikki ja osa alueesta eristetty. Poliisi otti sormenjälkiä, eräs keskuksen asiakas kertoo Viisykköselle.

Rikoskomisario Nina Kangas Kirkkonummen poliisista ei vielä osaa kertoa tutkinnasta enempää, koska ei ollut vielä tavannut paikalla ollutta poliisipartiota.

Kunnan perusturvajohtaja Jaana Koskela kertoo, ettei terveyskeskuksessa ole ollut missään vaiheessa mitään uhkaavaa tilannetta kenellekään. 

Sosiaali- ja terveyskeskus oli aamulla tutkinnan vuoksi kiinni, mutta terveyskeskuksen toiminta on nyt normalisoitunut, kerrotaan kunnasta.

Terveyskeskuksessa ei ole mitään toimintaa yöaikaan.

 

(5) kommenttia
Kommentit (5)

Kommentit (5)

Olen täysin samaa mieltä Kirkkonummen levottomuudesta. Eilenkin reitillä torilta-asemalle tuli vastaan lähes 10 aivan sekavassa tilassa olevaa tapausta! Ja klo oli vasta 12! En ihmettele yhtään muuttohalujen hiipumista Kirkkonummelle!
Herätkää päättäjät!!
No kai tuolla on valvontakamerat, liiketunnistimet ja hälytyslaitteet! Ja juuri kun kirkkonummen alkoakin niin kehuttiin ja muistutettiin näistä narkkareista. Kylä muuttuu vai enemmän ja enemmän levottomammaksi.
Ei ole turvallinen paikka asua
Narkit asialla.. Myös keskustassa rikottu viikonloppuna laseja. Toivottavasti poliisipartiot lisäävät valvontaa.
Lisää Poliiseja!
Jospa uuteen hyvinvointikeskukseen kamerat ja kunnon turvallisuuslaitteet.
Turvaa
Eikö terveyskeskuksessa ole hälytyslaitteita?
Hälytyslaitteet?

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx