(0) kommenttia

Teboil pysyy toistaiseksi kiinni – koronatilanne on hankaloittanut uudelleen avaamista

Kirkkonummen Teboil on ollut suljettuna kaksi kuukautta. Polttoainemyynti automaateista toimii kuitenkin. (arkistokuva)

Kirkkonummen Munkinmäessä olevalle Teboil-huoltamolle haetaan edelleen uutta yrittäjää. Huoltamo on ollut kiinni kesäkuun lopusta lähtien, mutta polttoainemyynti automaateista on toiminut koko ajan.

Teboil-asemat ovat yrittäjävetoisia. Edellinen Kirkkonummen Teboil-yrittäjä lopetti ja yhtiö on etsinyt tilalle jatkajaa kesän mittaan.

− Kiinnostusta on ollut hyvin. Yrittäjää ei kuitenkaan ole vielä valittu, eikä siten aseman avaamisajankohdasta ole toistaiseksi tietoa, aluepäällikkö Päivi Nyberg Teboilista kertoo.

Koronatilanne on vaikeuttanut Nybergin mukaan yrittäjän saamista jonkin verran. Asemalla on kahvila-ravintola ja mahdolliset kororajoitukset arveluttavat, jos samanlaisiin kieltoihin joudutaan kuin keväällä.

Kirkkonummen Teboililla on myymälä, kahvila-ravintola, huoltamo-korjaamo ja pesulinja sekä polttoainemyynti myös automaateista. Kaikki palvelut olivat entisen yrittäjän ylläpitämät.

Teboil-asema on ollut suosittu ruokapaikka, jossa on ollut bufeepöytä. Teboil aikoo jatkaa huoltaman toimintaa uuden yrittäjän kanssa samoilla konsepteilla kuin ennenkin.

Raskaille ajoneuvoille varattu automaatti rakennuksen sivulla on ollut kiinni, koska siinä maksu tapahtuu vain kassalla.

> Teboil suljetaan ja uutta yrittäjää etsitään – huoltamo on toiminut vuosikymmenet, kerran sitä siirrettiin (Viisykkönen 26.6.)

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx