(7) kommenttia

Tapahtumia on taas pitkän tauon jälkeen – asunnottomien yön tuli syttyy myös Kirkkonummella

Vuonna 2014 Asunnottomien yön tulen sytytti Kirkkonummella Elisabeth Rehn.

Koronaepidemian jälkeinen aika alkaa näyttäytyä perinteisten tapahtumien järjestämisenä noin puolentoista vuoden jälkeen.

Valtakunnallista asunnottomien yötä vietetään Kirkkonummella Pyhän Mikaelin kirkolla ensi sunnuntaina 17.10. kuten useana vuonna ennenkin.

Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran Kirkkonummella vuonna 2013.

Musiikki tapahtumassa on kirkkonummelaisvoimina. Kirkossa esiintyvät Eero Sintonen ja Sakarat sekä Voice of Finlandiasta tutuksi tullut Elisa Pajari.

Tapahtuman tunnukseksi on muodostunut Asunnottomien yön tulen sytytys. Tällä kertaa tulen sytyttävät kunnanhallituksen puheenjohtaja Timo Haapaniemi ja sosiaalineuvos Tapio Pajunen.

Tilaisuus alkaa kirkolla kello 18 ja jatkuu yli 21:n välillä ulkona ja sisällä. Pihalla grillataan makkaraa ja tarjolla on myös pullakahvit.

Tapahtuman järjestää Selvästi Terveempi Elämä -yhteistyöryhmä, johon kuuluvat Kirkkonummen seudun Mielenterveysyhdistys Kisu ry, Kirkkonummen A-Kilta ry, Suomalaisen ja Ruotsalaisen seurakuntien diakoniatyö sekä Kirkkonummen perusturvasta Mielenterveys- ja Päihdepalvelut, Työllistymisyksikkö Toimari ja Ohjaamo/Vauhdittamo. Mukana järjestelyissä on myös Porkkalan Martat.

(7) kommenttia
Kommentit (7)

Kommentit (7)

Käsitän että asunnottomien yö ja syötävät on tarkoitettu asunnottomille . Mitävarten siellä on muitakin hakemassa syötävia ja sukkia se kaikki on pois niiltä jotka oikeasti niitä tarvitsee.
Ei asunnoton
Vastuu päihteiden käytöstä on minunkin mielestäni yksilöllä itsellään. Valtio, kunta ja me kaikki olemme kuitenkin yhteisvastuussa siitä millainen meidän toimintaympäristömme on. Kunta voi vaikuttaa siihen mihin asioihin sosiaalipuolella panostetaan yms. Me kaikki voimme myös vaikuttaa siihen miten suhtaudumme päihteisiin, useinhan kännien vetäminen monen mielestä täysin hyväksyttävää.
Keijo
Kunta ei ole vastuussa siitä, että porukkaa narkkaa ja vetää viinaa.. Päätös ja vastuu on aina itsellä! Jokainen voi katsoa peiliin ennen kuin alkaa syyttää yhteiskuntaa, lapsuutta yms..
Tekosyitä etsitään...
Tämähän olisi kuntapäättäjille huomattavasti parempi tapahtuma todellisuuteen, kuin lähteä tutustumaan toisiinsa hotellioloihin ihan vaan Vantaalle saakka....häh?
Uffe
Kovaosaisten määrä on kunnassa kasvanut paljon. Näkyy joka ikinen päivä ainakin keskusta-alueella. Onkohan juhlapuhujien puheissa mitään konkretiaa? Jotain mihin kunta sitoutuu/panostaa? Taitaa olla taas vain patsastelua.
Kapu
Hur mycket hjälper det de hemlösa att tända en brasa framför Kyrkan och bjuda
på en grillad korv, och säga några vakra
ord . Kanske tak över huvudet skulle
uppskattas lite mera.
Bostadslös Kyrkslättbo.
Kirkkonummella riittää työsarkaa päihderiippuvaisten parissa.. Määrää lisääntynyt räjähdysmäisesti.. EI hyvä!!
Asemalla notkujia määrä lisääntyy, ei ole yhtään kiva odotella junaa, kun narkit riehuu ja mekastaa ympäriinsä :(
Kielto päihteille!!

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä