(0) kommenttia

Tanssi oli vahvasti esillä, kun viime vuoden urheilusaavutuksia palkittiin

Kirkkonummen "urheilugaalassa" taitojaan näyttivät tanssijat Eetu Niittymäki ja Fay Antikainen.

Kirkkonummen kunta palkitsi tiistaina viime vuonna menestyneitä urheilijoita ja seurojen taustajoukkoja stipendeillä ja kakkukahveilla.

Kunnantalolla pidetyssä jokavuotisessa tilaisuudessa kukitettiin vuoden 2018 menestyjiä ja pitkään liikunnan parissa puurtaneita, joita kunnan vapaa-ajanjaosto oli viime kuussa listannut ehdotusten pohjalta.

Vuotuinen Olli Mäki -kiertopalkinto luovutettiin tällä kertaa Niina Antikaiselle, joka tunnetaan tanssiurheilun todellisena monitoiminaisena. (Lue: Viisykkönen 7.2.)

Vuoden valmentajana palkittiin puolestaan Harri Antikainen, jolla on pitkää taustaa tanssi -ja muodostelmaluistelun saralta.

Urheiluseuroissa tehdään paljon myös välttämätöntä taustatyötä.

Siitä huomionosoituksen saivat Elina Näsi-Tulonen ja Kurt Tulonen, jotka ovat pitkää puurtaneet seuratyötä Veikkolan Veikoissa.

Katso kaikki palkitut:

> MM-, PM -ja SM -mitaleita on taas saavutettu: Kirkkonummi palkitsee 10 urheilijaa ja 4 joukkuetta − Katso lista! (Viisykkönen 7.2.)

Kunta jakaa palkituille 100-300 euron stipendejä vuosittain. Viime vuoden saavutuksista palkittiin 10 urheilijaa ja neljä joukkuetta.

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx