(9) kommenttia

Talviuintirannalla aloittaa liikkuva kahvila-ravintola, joka on parkkeerattu kesäisin kartanon pihalle

Shlomit Pierrot ja Pablo Hurtado ovat olleet kahtena kesänä vaununsa kanssa Wohlsin kartanolla. (arkistokuva)

Syväjärven uimarannalle Upinniementien varrelle tulee talveksi uutta toimintaa. Kunta on vuokrannut kioskipaikan liikkuvalle kahvila-ravintolalle.

Cafe Cabana on kahtena kesänä ollut Wohlsin kartanolla ja pitänyt vaunuravintolaa. Nyt yritykselle on vuokrattu paikka kunnan uimarannalta Syväjärvellä ensi toukokuun loppuun saakka.

> Ravintola liikkuu pyörillä − kartanon uuden luontopolun päässä saa nyt tuoreita tacoja ja falafeleja (Viisykkönen 3.8.2018)

Syväjärvellä kahvilavaunu aloittaa ensi viikolla ja on auki viitenä päivänä viikossa, kertovat yrittäjät Facebookissa.

Kesäisin Syväjärvellä on ollut jäätelökioski. Ranta on Kirkkonummen vilkkain kunnan ylläpitämä uimapaikka. Talvella Syviksen rannassa pidetään auki talviuintipaikkaa.

Kunta vuokraa Syväjärven rannalta kioskipaikan 90 euron kuukausivuokralla, joka on sama kuin kunnan toripaikkamaksu.

Sopimuksen mukaan vuokraaja huolehtii kioskin alueen siisteydestä ja jätehuollosta sekä talviaikana liukkaudentorjunnasta.

(9) kommenttia
Kommentit (9)

Kommentit (9)

Tosi hyvä. Aina jonoa. Meitä on täällä Kantvikissa ja Kolsarissa satoja etätyöläisiä. Ihanaa hakea joskus valmis lounas. Kunnon mausteet.
Laila Liukka
Torilla tuo on yhden 4 metrisen ruudun hinta plus sähkö
Kari
Ja tuonnehan pitää maksaa bussilippu hinta jotta pääsisi kahville jollei ole omaa autoa. Kalliiksi tulee sillä tuskin heillä on edes halvat hinnatkaan. Ja outoa että tämä saa luvan toimia mutta jäätelökioskit kylän keskustassa eivät saa toimintalupaa.
Tuskin on kannattavaa kovin kauaa
Syväjärvelle on keskustasta mukavanpituinen matka. Ja koko matka kevyen liikenteen väylää. Kävely Syvikselle, kaffet ja murkinat ja kävely takaisin. Lähireippailua ja paikallisten yrittäjien tukemista.
Tossua toisen eteen
Matkakeskuksen vieressä on aseman R-kioski. Kyllä itse laittaisin vaunun Syvikselle ja valikoimaani kuuluisi kuumia marjamehuja kotimaisista marjoista sekä sopivan lämpöisiä metsäsienipiirakoita ja ihan rehellisiä 60-luvun lämpimiä uunivoileipiä noitten teollisten burgereitten sijaan. Tietysti kunnon kahvia pitää olla ja santsikuppi puoleen hintaan!
Eläköitynyt Luolamies Kari S.
Tuota uimarantaa kannattaisi kehittää edelleenkin, mikäli paikassa olisi vaikkapa maksullinen sauna, kunnon pesutilat ja tosiaankin pienimuotonen kahvila niin väkeä saattaisi olla jopa runsaasti ympäri vuoden eli joku päättävä kunnallispoliitikko tai virkamies voisi ottaa asian hoitoonsa ja saada siittä suuren sulan hattuunsa ja mikäli on ehdolla ensi kunnallisvaaleissa niin äänivyöry saattaa olla jopa yllätys...?
Kolsarin mäjeltä
Peukut yrittäjille , mutta eikö kannattaisi kokeilla ko.toimintaa matkakeskuksen läheisyydessä.
Kyläläinen
Hauskaa vaihtelua tiedossa! Jipii! Syvis on niin kaunis katsellakin kuulaina päivinä
Pyörällä lounaalle
Onnea yrittäjille! Ja me uimarit ja ohitselenkkeilijät voisimme ottaa tämän pisteen tankkauspaikaksemme.
Hatunnosto rohkeille

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä