(2) kommenttia

Taksiyritys palkitsi sankariteon, joka pelasti lapsen palavasta autosta − kiitoksena kylpyläloma Kirkkonummelle

Yliluutnantti (evp.) Kaj Ranta ja taksiyrittäjä Leif Lindman saivat kunniakirjat pelastettuaan pienen pohjan hengen.

Lähitaksi on palkinnut kaksi sankarillisesti toiminutta miestä, jotka pelastivat pienen pojan varmalta kuolemalta viime kuussa.

Taksiyritys halusi huomioida taksiyrittäjä Leif Lindmanin ja yliluutnantti (evp.) Kaj Rannan ripeän ja päättäväisen toiminnan Raaseporissa 26.7.

Lindman ja Ranta havaitsivat palavan auton Pohjan Shellillä, minkä jälkeen he ryntäsivät paikalle, pelastivat kriittisellä hetkellä takapenkillä itkeneen pienen pojan sekä tekivät autolle alkusammutuksen.

Lindmanilla on taustallaan 51 vuotta vapaapalokuntatoimintaa.

Noin 27 vuoden ajan Lähitaksin palveluksessa toiminut taksiyrittäjä Lindman ja Puolustusvoimissa pitkän uran tehnyt Ranta palkittiin mittaamattoman arvokkaasta uroteosta, Lähitaksi kertoo tiedotteessaan.

− Vaikka mikään palkitseminen ei riitä korvauksena ihmishengen pelastamisesta, halusimme muistaa Leifin ja Kajn hengenpelastustekoa ja tuoda sen näkyvästi esille. Onhan kyseessä niin poikkeuksellinen, rohkea ja päättäväinen teko, kertoo Lähitaksin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Sakari Lauriala.

Palkitsemispakettiin kuuluu Leifille ja Kajlle puolisoineen muun muassa kylpyläloma Kirkkonummen Långvikiin luonnollisesti taksikuljetuksin.

(2) kommenttia
Kommentit (2)

Kommentit (2)

Vielä kun lapsen vanhemmatkin ymmärtäisivät arvostaa näitä urhoollisia miehiä ja ottaa heihin yhteyttä ja lausua omankin kiitoksensa oman lapsensa pelastamisesta.
Hanna
aivan ihana juttu ovat kyllä ansainneet todella tunnustuksen kiva kun on vielä tällaisia ihmisiä toivotasn jos joskus joutuu pulaan olisi juurikin tällaisia ihmisiä
tuulia

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx