(3) kommenttia

Syväjärven uimarannalle kesäkioski

Kirkkonummen keskustan lähin uimaranta Syväjärvi on saamassa ensi kesänä vuosien jälkeen kesäkioskin. Ranta on yksi kunnan suosituimmista.

Kesäkioskia olisi halukas pitämään Kyrkslätt Idrottsföreningenin käsipallojaosto. KylF on lupautunut vastapalveluksena kioskinpidolle siivoamaan rannan ja pukutilat päivittäin ja muutenkin katsomaan päältä, että ranta on viihtyisässä kunnossa. Varsinaista uimavalvontaa ei rannalle ole tulossa.

KylF on neuvotellut kioskitoiminnasta kunnan liikuntatoimen kanssa. Sopimusehdotuksen mukaan kunta ei peri kioskitoiminnasta vuokraa. Toisaalta urheiluseura vastaa kaikista kustannuksista, joita kioskin perustamisesta ja ylläpidosta tulee.

KyIF lupaa vastata päivittäin rannan siisteydestä ja kioskipalveluista kello 8-18. Aurinkoisina ja helteisinä päivinä voidaan poikkeuksellisesti olla rannalla klo 20:een asti. Kun päivä paistaa, paikalla on 2-3 henkilöä, kun ei 1-2 henkilöä.

Liikuntatoimenjohtaja Katja Linnakylä perustelee sopimusta sillä, että suosittu ranta saadaan nykyistä viihtyisämmäksi, se pysyy siistinä ja paikalle saadaan palveluita. Kunnalla itsellään ei ole mahdollisuuksia niitä järjestää. Syväjärvellä on ollut joskus vuosia sitten kioski.

Liikuntalautakunta käsittelee kioskiasiaa 6.3.

LISÄTTY 7.3. Liikuntalautakunta hyväksyi kioskisopimuksen

 

(3) kommenttia
Kommentit (3)

Kommentit (3)

Oijjoi, tuohan kuulostaa superkivalta :) Varmasti asioin kiskalla kesän aikana!
Ihanaa mahtavaa
Olen pitänyt Syviksellä kesäkioskia useamman vuoden ajan, monta, monta vuotta sitten. Loppuvuosina se ei enää kannattanut, joten lopetin. Toivottavasti uudet innostuneet yrittäjät saavat siihen "potkua", myynti kun on niin ilmoista kiinni. Onnea!!!!

Anonyymi
Hieno asia, juuri tällaista toimintaa on hyvä olla.
Pysyypi ranta siistimpänä ja kioskia on sinne kaivattukin
Jes

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx