(7) kommenttia

Svenska Yle: Rattijuopon aiheuttamassa kolarissa kuoli keski-ikäinen nainen − "Vastaantulijalla ei mitään mahdollisuuksia väistää"

Lauantai-iltana Inkoon Degerbyssä tapahtuneessa kolarissa menehtyi keski-ikäinen nainen Raaseporista ja loukkaantui kaksi 1980-luvulla syntynyttä henkilöä.

Menehtynyt ja loukkaantuneet henkilöt olivat menossa Helsingistä länteen päin kantatie 51:tä, kun Raaseporin suunnasta tullut henkilöauto lähti ohittamaan ja törmäsi erittäin suurella voimalla vastaantulleeseen autoon.

Ohittamaan lähtenyttä autoa ajoi helsinkilöinen mieshenkilö, joka todettiin poliisin puhallustesissä olleen yli kahden promillen humalassa.

Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajokorttia. Hän oli yksin autossa.

Mies loukkaantui tärmäyksessä ja on hoidettavana sairaalassa. Miehen kuljettama auto syttyi törmäyksen seurauksena tuleen.

Komissario Ilkka Kantola kertoo Svenska Ylelle, että päihtyneenä ajaneella miehellä oli huomattava ylinopeus, eikä vastaantulleella autolla ollut mitään mahdollisuuksia ehtiä väistämään.

Kahden auton raju yhteentörmäys tapahtui lauantaina noin kello 20.

> Svenska Ylen juttu (på svenska)

(7) kommenttia

Kommentit (7)

Sivut

Se olisin voinut olla minä...... onneksi en...voimia omaisille mutta sitten onkin vihan paikka miten nämä kuskit saadaan kuriin no kovemmat rangaistukset . Tämä on vain niin mahdotonta valvoa tai poliisien tai kenenkään pystyä estämään tällaisia tapauksia ja ne vain lisääntyvät. Olisiko siitä alkolukosta todellakin jotain hyötyä auto ei vain lähde käyntiin jos on ottanut alkoholia halvemmaksi se tulee kuin ihmishenki viattomat vain kärsivät tällaisten tekemisistä. Tuttavani tytär jäi rattijuopon yliajamaksi ja menehtyi suru on rajaton ja niinkuin aina kuljettaja lähti vielä karkuun ei edes loukkaantunut.
tuulia
Kumma systeemi Suomessa, eli jos haluat ”päästää jonkun päivistä”, niin kannattaa tehdä se kännissä autolla yliajaen, saa vain pienen rangaistuksen. Harmillista, mutta totta. Suomessa ”hyysätään” humalassa tehtyjä rikoksia.
Martti
Miehen pitäisi saada tuomio murhasta.
roybean
Rangaistukset suomessa aivan liian mitättömiä...
Lax99
Tarvis jotain tekoja ei pelkillä kuvilla paikallis lehdessä saa mitään aikaseksi
Sivusta seurannut

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx