(19) kommenttia

Sushi-tarjonta yleistyy kaupoissa – Kirkkonummelle tulee Ranskasta lähtöisin oleva ketju

S-ryhmä perustaa kauppoihinsa Sushi Daily -ketjun kioskeja. (kuva: SOK Media)

Japanilainen sushi yleistyy suomalaisten ruokapöydissä vauhdilla ja sitä saa myös yhä useammista ruokakaupoista.

Kirkkonummen Prismaan avataan 2.7. Sushi Daily -sushikioski. Sushit valmistetaan paikan päällä käsityönä, asiakkaiden edessä ja ovat aina tuoreita, luvataan Varuboden-Oslasta.

– Kaikki sushikioskissa myytävät tuotteet on valmistettu samana päivän, Richard Sumelius Sushi Dailystä kertoo.

Sushit valmistetaan kokonaisesta tuoreesta kalasta, ja niissä käytetään Sumeliuksen mukaan omaa riisisekoitusta, jossa on sekä pitkä- että lyhytjyväistä riisiä.

S-ryhmä aloitti yhteistyön Sushi Dailyn kanssa viime syksynä Helsingin Triplan Prismassa.

Sushi Daily -ketjun kioskeja on Euroopassa runsaat 800 yli 10 maassa.

Ensimmäinen ketjun sushikioski avattiin vuonna 2010 Ranskassa. 

Kirkkonummen K-Citymarket toi kaupassa paikan päällä valmistettavat sushit tarjontaansa tämän vuoden alussa.

(19) kommenttia
Kommentit (19)

Kommentit (19)

Toivoin PRismaan viimeiseen asti jotain muuta. Sushi - ei kaikkinensa ole terveelistä. Raaka kala, siinä ei kummosta virhettä tarvitse tehdä kun terveysriski on iso. Suola ja merilevä. Merilevä täynnä myrkkyjä. Riski ei ole pelkästään ruokamyrkytyksen osalta. Toivoin näkeväni salaattibaarin, josta jokainen saa jotain. Ehkä muutos vielä joskus tulee. Cittarissa on jo sushi-baari. Kyllä tämäkin villitys menee ohi.
Mitä tulee Cittari vs Prisma keskusteluun. Cittariin en astu enää kuin joskus pakosta. Hevi osaston heikkous, työntekijöiden koppavuus ja erittäin kalliit hinnat saavat meidän perheen pysymään Prismassa. Näköjään pysyy monet muutkin. Korona-aikaan kuulemma Cittari on oli puolityhjä, Prisma äärimmilleen täynnä. Cittarin suunnittelu myös epäonnistunut. Matka parkkihallista, koko kierros kaupassa pakotettujen vaatteiden läpi - on liian aikaa vievää.
Sushin tilalle muuta, kotimaista kiitos
Kyllä tuo eväs on aivan ok, mutta kyllä paistetut muikut uusien perunoiden kera maistuvat paremmin suomalaiseen makuun...:)
Uffe
Kilohinta ei taida kertoa koko totuutta. Riisiä ja muita halpoja ainesosia kannattaa pistää paksusti 20€/kg maksaviin susheihin niin loppupeleissä annokset ovat samanhintaiset, oli sitten 10 palaa kilohintaan 20 tai 40€.
Toki jos tykkää pelkästä riisistä taitaa sitä halvimmillaan saada euron kilo kummastakin marketista.
Anonyymi
Ei ollut kovin houkutteleva. Pienen tiskin takana 5-6 sushikokkia väsäsivät susheja vieri vierekkäin. Missä hygienia???
Cittarin sushibaari parempi
Hyväähän sushi on, mutta ei sitä kovin terveelliseksi voi sanoa. Siinä on paljon valkoista riisiä ja hurjasti suolaa. Suolaa on soijakastikkeessa ja itse susheissakin. Päivän suolansaantisuositus ylittyy jo kahdeksan sushin annoksessa. Saa niistä kuitenkin vähän joitakin hyviäkin hivenaineita.
Joskus voi herkutella
Varsinkin lohesta, kuhasta, nieriästä ja silakasta tehdyt ovat maukkaimpia. Siika ja turska ovat aika mietoja maultaan....
Nami namm...
Ihanaa!!!Nam nam.Sushia tulee syötyä usein.
Cittarin todella edullisia ja erittäin hyviä.
Hyvä uutinen
Maukasta, edullista ja eritoten terveellistä arkiruokaa...
Trixi
43 euroa kilo. Nyt huijataan Ihmisiä.
Huh
City-marketin sushi erittäin kohtuuhintainen ja todella maukas! Parempaa on kuin Järvenpään city-marketissa! Parastaan saavat Prisman sushikioskilla laittaa, mikäli mielivät laittaa paremmaksi!
Mervi
Mäkkäri paras
Juppi
Fakta homma

Ei nyt sentään, minä nyt en ainakaan osta ruokamuseosta mitään vaikka Alko on samassa talossa.
Duunari isä.
Taitaa molempien kauppojen henk.kunta kilpaa kehua itseään. Valitettavasti kumpikaan kauppa ei pärjää laadullisesti Espoon/Helsingin tarjonnalle!
Fakta homma
@Simo "Hienoa, että Prismaan! Sehän on kunnan ykköskauppa niin laadun ja tuoreuden suhteen."

Mielestäni Prisman kala- ja lihatiski on aina ollut aika vaatimaton eikä ollenkaan kaupan muuhun ilmeeseen sopiva. Citymarketissa on sitten ollut huomattavasti parempi tarjonta. Mieluiten tosin haen lihan Wotkinsilta Suomenojalta.

Vähän tuntuu, ettei mitään omaa keksitä, kun heti kun toinen tuo jotain uutta ei mene kuin puoli vuotta niin toisen täytyy kopioida perässä. Jos olisivat näistä kaupoista kiinni, niin varmaan Cittarista löytyisi jo Alko ja Prismasta Posti.

Fakta kuitenkin on, että Suomesta ei juuri hyvää sushia saa. Helsingissä on pari japanilaista ravintolaa, joistaa saa - ja se sitten kyllä maksaa. Tsukijista Tokiosta saa oikeaa sushia, eikä hintakaan päätä huimaa. Pitäisiköhän taas alkaa suunnitella reissua...
paikallinen
Hyvä Prisma!
Niin eikö tähänasti sitten ole voinut ostaa Sushi Kirkkonummella.
Ollaan ostettu jo kauan.
No nyt ihmiset tulevat saamaan takulla tuoretta ja hyvistä laadukkaista aineksista valmistettua shusia. Nyt sitä uskaltaa alkaa ostamaan Kirkkonummeltakin. Ja aivan varmasti on hinta laatu suhde kohdallaan.
Hyvä Prisma!
Hienoa, että Prismaan! Sehän on kunnan ykköskauppa niin laadun ja tuoreuden suhteen.
Simo
City Market Kirkkonummi, sieltä ne tuoreet ja parhaat löytyvät.
Aivan varmasti.
Toivottavasti hintataso saadaan samaan kuin Helsingissä ja muualla Uudenmaan alueella, eikä tule kartellia ylihinnoitellun cittarin kanssa.
Sushi

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä