(9) kommenttia

Supersuosittu rap-duo kertoo K-nummen pimeästä puolesta

Onko Kirkkonummi hereillä -videota on katseltu yli miljoona kertaa Youtubessa.

Yli miljoona katselukertaa Youtubessa ja tuore ensilevy ”Kirkkonummi LP” aivan listojen kärjessä. Kirkkonummelainen rap-duo on raketinomaisesti noussut nuorison tietoisuuteen.

Tällä hetkellä ei ole epäilystäkään, mikä on kuumin artistinimi Kirkkonummelta. Tosin suurin osa paikkakuntalaisista ei ole kuullutkaan rap-duosta ”Likanen etelä”.

Moni junamatkustaja on ehkä ihmetellyt, miksi keskustassa junaradan vieressä on spreijattu kyseinen nimi betoniseinään.

Kirkkonummelaiset rapparit eivät ole näyttäneet videoillaan naamaansa eivätkä esiintyneet omilla nimillään. Maskit päässä esiintyneet kaverukset käyttävät taiteilijanimiä Mc Rambo ja ADOD.

Peitetyt naamat selittyvät todennäköisesti silläkin, että laulujen sanat eivät mahdu laillisuuden kirjoon. Teksteissä ihannoidaan estottomasti huumeiden käyttöä, ja vidoilla näytetään ruohon polttoa.

Kaksikko kohtasi Winellska skolanissa

Laulujen tekstit kertovat paljon Kirkkonummesta, huumeista ja suomenruotsalaisuudesta. Kaksikko on käynyt ruotsinkielisen yläasteen Kirkkonummella.

Mc Rambo kertoo Tampereen yliopiston Utain-lehdessä elämästään Kirkkonummella.

"90-luvun alussa Rambon isän yritys meni konkurssiin, talo lähti alta ja vanhemmat erosivat. Mc Rambo muutti äitinsä ja neljän vanhemman sisaruksensa kanssa pois Tolsasta ja asettui muutaman häädön jälkeen asumaan Masalan kerrostaloalueelle."

Kaksikon tiet kohtasivat ruotsinkielisellä yläasteella ensimmäisen kerran. Poikien kaverit kirjoittivat riimejä tosissaan ja kannustivat kaksikkoa myös rapintekoon.

Suosio lähti lentoon

Rappareiden video löytyy jo kahden vuoden takaa Youtubesta. Se on varsin ammattimaisesti tehty Kirkkonummen Gesterbyn maisemissa. Kyseisestä videota on katseltu jo yli miljoona kertaa.

Likasen Etelän ensimmäinen levy "Kirkkonummi LP" on ilmestynyt viime kuussa. Viime viikolla se oli albumisarjassa jo Suomen Virallisella myyntilistalla kolmantena.

Likasen Etelän Fabebook-sivulla on yli 7 000 tykkääjää.

> Utain-lehden juttu: Huumeet, hurrit ja Kirkkonummi (16.12.2014)
> Svenska Yle: Gangsterhurrin rappar om att röka gräs (5.2.)

(9) kommenttia
Kommentit (9)

Kommentit (9)

kirkkonummi 02400 #kokopäiväjokapäivä
hurri
Kyllä on hyvää musaa. Hyvää pajaa hyvää viihdettä
Pori huudit
HYVÄÄ MUSAA!!!
mc rambo ja adod ovat parhaita
kirkkonummialldayeveryday !#!#02400!#!#
g-angstailija
Hyvää musaa ja letkeet saundit :D
Lisää tuollaista musiikkia ja video oli kyllä hyvä ;)
EnSeMinäOllut
Alkoholi huumeeksi ja huumeet laillisiksi päihteiksi.
Ihannoija
Onko tämä nyt synkkä bättre folkin puoli? kaikki ei olekaan niin hyvin kuin yleisesti luullaan. Aikuiset kakarat ihannoivat huumeita, sotkevat sprayllä paikat ja vanhempien asenne on evvk. Ei mitään vastuuta tai otetta elämästä tai yhteiskunnasta. Kuinka moni yli 20-vuotias on kuullut näistä supersuosituista nimettömistä ja kasvottomista jannuista?
voisi sanoa, että VMP
No Se rankkaa. Tolsasta Masalaan! Vähemmästäkin lähtee juna raiteilta.
Deeppiishittii
kannattaa ihannoida huumeiden käyttöä :(((
no way

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx