(0) kommenttia

Suomen paras taloyhtiön hallitus löytyi Sundsbergistä

Isännöintiliitto on seulonut alkuvuoden asunto-osakeyhtiöiden hallituksia ja valinnut niistä parhaimman. Asuntoministeri palkitsi kirkkonummelaisen hallituksen tänään.

Kulttuuri- ja asuntoministeri Pia Viitanen luovutti palkinnon As. Oy Kirkkonummen Nymaninkujan hallitukselle. Taloyhtiö on Sundsbergissä.

Isännöintiliitto keräsi alkuvuodesta jäseniltään ehdotuksia Suomen parhaaksi taloyhtiön hallitukseksi. Kilpailun tavoitteena oli korostaa hyvän hallitustyön merkitystä ja kertoa isännöinnin ja hallituksen rooleista.

- Hyvä hallitus ymmärtää roolit: isännöinti tekee työt, hallitus päättää. Hallituksen tärkeä tehtävä on myös välittää ammattilaisille omistajien tahtoa. Nämä asiat olivat voittajan vahvuuksia. Palkitun hallituksen kotitalo on erinomainen esimerkki taloyhtiöstä, jossa tulevaisuutta on pohdittu, Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä kehuu.

Suomen parhaaksi valittu As. Oy Kirkkonummen Nymaninkujan hallitus kantaa vastuunsa ja tekee työtää koko taloyhtiön etu mielessä. - Haluamme perehtyä asioihin. Meillä on isännöitsijän kanssa sama päämäärä toimia taloyhtiön parhaaksi, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Mikko Malila linjaa.

Hyvin ja pitkäjänteisesti hoidetussa taloyhtiössä sijaitsevat asunnot erottuvat asuntoministeri Viitasen mielestä edukseen myös asuntomarkkinoilla. - Hyvä hallitus tarkoittaa yleensä myös hyvää taloyhtiötä, sillä hallitus vastaa taloyhtiön kehittämisestä yhdessä isännöitsijän kanssa, Viitanen summaa.

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä