(28) kommenttia

Suojatie rakennetaan uudestaan − tie on poikki vajaan viikon

Kirkkonummen keskustassa rantaradan eteläpuolella suljetaan Munkinmäentie ensi viikolla suojatien uusimisen takia.

Ajoneuvoliikenne Luostarinrinteen ja Munkinmäentien risteyksessä lännen suuntaan katkaistaan väliaikaisesti.

Ajoneuvoliikenne ohjataan kiertäen Luostarinportin ja Munkinkujan kautta.

Prismalle ja sieltä pois ajaminen onnistuu Kirkkonummentielle normaalisti, koska kääntyminen Luostarinrinteeltä Munkinmäentielle kohti Prismaa on sallittu koko työmaan ajan.

Korotetun suojatien rakentaminen ei vaikuta merkittävästi kevyeen liikenteeseen.

Ajoneuvoliikenne siirtyy kiertotielle 22. - 26.7. väliseksi ajaksi.

Kohteen pääurakoitsijana toimii Oy Göran Hagelberg Ab.

(28) kommenttia

Kommentit (28)

Sivut

Mikä liikennesääntö sanoo että jalankulkijalle "pitää antaa tietä"? Suojatiesääntöähän pitää noudattaa, osaako kaikki säännöt?
Tämä nykypäivän, joidenkin autoilijoiden harrastama yhä kasvava trendi että pysähdytään jos nähdään jalankulkija jossakin lähistöllä, on tosi vaarallinen ja harhaanjohtava. Jos jalankulkija selvästi seisoo ja odottaa hän viestittää sillä että hän odottaa. Ei liikenteessä voi ruveta laajemmin improvisoimaan, opittujen sääntöjen mukaan on mentävä muuten ei tiedetä mitä toinen on tekemässä.
Suojatielle ryntääminen on erittäin vaarallista, ikävä kyllä jotkut opettavat lapsiaankin tälläiseen.
sosialisuutta liikenteeseen
Suojatie on just kuten pitääkin olla, korotettu ja muhkuraisen tuntuinen, että ajaminen suojatien kohdalla nopeasti ei enää ole mahdollista. Suojatietä käyttää pienet koululaiset ja tyypillisessä suomalaisessa ajokulttuurissa kävelijöille tien antaminen ei kuulu tapoihin. Siksi korotettuja suojatietä tulee entistä enemmän kaikkialle.
TPT
Kovin on muhkurainen se uusi suojatie. Kaikki näyttää menevän kunnalle läpi.
Perunapelto
Työn aloittaminen onkin urakoitsijan kannalta tärkeätä, koska silloin voidaan nopeasti laskuttaa ensimmäiset maksuerät joilla voidaan myös rahoittaa muuta toimintaa. Mitä isompia alkupään maksuerät ovat sitä parempaa. Jokiniityn koulun ja koko sen pellon katujen kohdalta käytiin viime kesän alussa puskemassa multaa pois ilmeisesti juuri tämäntakia. Sitten työmaa oli seis koko kesän ja vasta syksyllä alkoi verkkaisesti jotain tapahtua.
rahoitus kunnossa
Tuo rantatien alikulkutyömaa on Kirkkonummen kunnan työmaa, joten on jo alustapitäen varmaa että se ei tule sujumaan ongelmitta, aikataulussa, kustannuksissaan jne jne.
Kunnan työmaat eivät ole vuosikausiin onnistuneet ongelmitta.
Näin se Kirkkonummella vain on,
mutta kukaan ei tee asialle mitään

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx