(7) kommenttia

Siuntiossa on hotelli tunnettu yli 40 vuotta Kylpylä-nimellä − Suomen suurin hotelliketju kertoi uuden nimen

Siuntiossa on ollut kylpylätoimintaan vuodesta 1976 lähtien monella nimellä.

Siuntiossa 1970-luvulta toiminut hotelli saa jälleen uuden nimen. Paikallisesti kansansuussa hotelli on tunnettu aina Siuntion Kylpylänä.

Vuosien saatossa isolla hotellilla on ollut monta nimeä. Vielä jonkin aikaa se on Cumulus Resort Siuntio.

Pohjoismaiden suurin hotelliketju Scandic osti viime vuonna Restelin hotellit ja sen mukana myös Siuntion Cumuluksen.

Kauppa vahvistui hiljakkoin. Scandic kertoi maanantaina, minkä nimisiä sen ostamat hotellit ovat jatkossa.

Siuntion hotellin nimeksi tulee Scandic Siuntio. Nimet vaihdetaan hotelleihin Scandicin mukaan juhannukseen mennessä.

Scandic säilyttää joissakin kohteissa myös vanhoja perinteisiä nimiä.

Esimerkiksi Ikaalisissa hotelli-kylpylän uusi nimi on Scandic Ikaalisten kylpylä.

Alun perin Siuntion Kylpyläksi nimetty hotelli on ehtinyt olla nimeltään Siuntion Hyvinvointikeskus, Rantasipi Siuntion Kylpylä ja viimeksi Cumulus Resort.

Kylpylän aikanaan rakennuttanut Miina Sillanpää säätiö vuokrasi Siuntion kylpyläkiinteistöt Restelille noin viisi vuotta sitten. Vuokrasopimus siirtyy nyt Scandicille.

> Siuntion Kylpylä on pian Cumulus-hotelli (Viisykkönen 5.10.2016)

Korjattu jälkikäteen: Miina Sillanpää säätiö omistaa kiinteistöt edelleen eli hotelliketjut ovat olleet ja ovat vuokralla tiloissa.

(7) kommenttia
Kommentit (7)

Kommentit (7)

Hotelliyöpyjänä ihmettelin, että sunnuntaina ei ravintola ole auki. Hain pizzan viiden kilometrin päästä ja sulattelin sitä ahtaassa uima-altaassa.
Ulkoilumahdollisuudet ovat loistavat.
Liikkuja
Minusta paikka on aivan riittävän freesi ja miellyttävän kodinomainen. Sauna ja suihkut ovat puhtaat ja käyttömääriin nähden sopivan väljät ja tilavat. Kuntosalissa on hienot, uudet laitteet ja ne ovat hyvin käytettävissä, vaikka ryhmääkin olisi paikalla. Altaissa on hyvin tilaa ja ulkoaltaaseen pääsee lähes aina. Käytän palveluita kohtuullisen paljon, enkä näe erityistä tarvetta panostaa fasiliteetteihin tai niiden laatuun. * * * * +
Tapio Holmgren
Yleensä tuo nimenvaihto on eduksi, Siuntion Kylpylä on palvellut vuosien ajan varsin hyvin tyytyväisiä asiakkaita ja toivottavasti myös edelleen sillä on puitteet mukavalle kuntolomalle maalaismaisemissa ovat mitä parhaimmat...
Trixi
Suihkut voisi nimen myötä korjata kunnollisiksi, nyt useimmissa suihkuissa ei ole painetta juurikaan, suihkuissa ei ole tilaa omille saippuoille, shampoille eikä hoitoaineille. Pukuhuoneen(ainakin naisten) kamalat yököttävän pölyiset muoviset viherkasvit voisi poistaa tai ainakin putsata niitä edes kerran kuukaudessa(nyt niissä on vuosien pölyt) pesihuoneen wc:n bidee-suihku ei toimi. Olen näistä kaikista kertonut useasti s-postina ja ”respan” naisille, mutta mitään ei ole rapahtunut.
aktiivikäyttäjä
Kyllä, paikka kaipaa uudistusta ja varsinkin uimapuoli.. Jos jostain kylpylälomaa hakee, niin ei ainakaan Siuntion kylpylästä :!/
...
Toivottavasti nimenvaihto tekee paikasta freesimmän, saunat ja suihkut puhtaimmiksi ja tilavammiksi, ruuan paremmaksi ja pääsyn ulkoaltaaseen helpommaski talvi aikana.

Nimenvaihto ja uudet omistajat ei ole mitään jollei tuohon paikkaan panosteta ja tuoda sitä 2018 luvulle.
Taasko uusi omistaja?
Nimenvaihdon yhteydessä olisi syytä hiukan nostaa imagoa ja saada hotelli tälle vuosituhannelle!
Newby

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx