(2) kommenttia

Siuntion Kylpylä on pian Cumulus-hotelli

Rantasipi muuttuu Siuntiossakin Cumulukseksi.

Suomeen syntyy nimeltään uusi hotelliketju. Samalla muutama vuosi sitten Rantasipiksi muuttunut Siuntion Kylpylä nimetään Cumulus Resortiksi.

Nimenmuutos liittyy Cumulus- ja Rantasipi -hotelliketjujen yhdistämiseen yhdeksi Cumulus City & Resort –ketjuksi. Hotellit ovat Restelin omistamia.

Cumulus-hotellit ovat jatkossa Cumulus City -hotelleja ja Rantasipit Cumulus Resort -hotelleja. 

Uudistuminen näkyy hotelleissa konkreettisesti tammikuussa 2017. Cumulus City -hotelleja uudistetaan jo nyt vauhdilla ympäri Suomea. 

Cumulus Resort -hotelleista puolestaan Pohjanhovi, Rukahovi ja Laajavuori toimivat uudistuksen pilottikohteina, joissa kehitetään erityisesti wellness-puolen palveluita.

Rantasipi on toiminut Siuntiossa nelisen vuotta tuottamalla hotelli-ja ravintolapalvelut.

Varsinaiset kuntoutuspalvelut hoitaa Siuntion Kylpylässä edelleen Avire Oy, joka on Miina Sillanpää Säätiön omistama yhtiö.

Säätiö rakennutti kylpylän ja kuntoutuslaitoksen Siuntioon 1970-luvulla ja pyöritti koko toimintaa useita vuosikymmeniä. (sijainti, katso kartta alla)

Rantasipi Siuntion Kylpylässä on 191 hotellihuonetta.

Restel on Suomen suurin hotelli- ja ravintola-alan toimija. Restelillä on Suomessa 43 hotellia.  

 


(2) kommenttia
Kommentit (2)

Kommentit (2)

TAASKO tämä paikkaa saa uuden omistajan!? Montako niitä on jo ollut?
Toivottavasti paikka remontoidaan sellaiseksi että siellä on puhdasta, tilavaa ja viihtyisää ihan kaikkialla, myös saunoissa, sekä hinnat kaikin puolin kohdillaan.
xx
Toivonmukaan uusi hotelliketju panostaa palveluun, siten, että myös se tavallinen , kenties kylpyläpalveluja käyttävä asiakas saisi kohtuuhinnalla mm ruokaa.
Nyt mm lounaan hinta on sellainen, että eipä sitä tavallinen tallaaja voi miettiäkkään, jäävänsä sinne ruokailemaan.
Usein voisi mm viikonloppuna mennä perheen kanssa kylpylälle ja rentoutua ja sen jälkeen syömään. Mutta kun lounaan hinta hipoo taivaita, niin eipä tuota voi toteuttaa.
Palvelua tavalliselle tallaajalle

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx