(0) kommenttia

Sirkustaiteilija osti Rehndahlin kotieläinpihan

Sirkustaiteilija Linda Helskellä on Helsingissä kaksi toimipistettä, joissa on muun muassa tankotannssi-ja sirkuskursseja.

Rehndahlin kotieläinpihalle Hilassa on viimein saanut jatkaja. Rehndahlin on ostanut sirkustaiteilija Linda Helske, jolle kotieläinpiha on tuttu jo lapsuudesta.

Helske kertoo, että ajatus toiminnan ostamisesta on ollut vireillä viime heinäkuusta lähtien.

- Kauppakirjaa tehtiin jo viime kesänä ennen kuin Rehndahlin omistaja Susanne Hildén menehtyi, mutta asioita ei ehditty saattaa loppuun, Helske kertoo.

Helske teki kauppakirjat Rehndahlista keskiviikkona ja kotieläinpiha avataan taas huhtikuussa. Ennen sitä tilalla tehdään remonttia. Eläintiloja ja aitauksia suurennetaan. Tilalle hankitaan myös lisää eläimiä.

Helske tunnetaan sirkustaiteilijana ja hänellä on tankotanssi-ja sirkuskoulu Helsingissä yhdessä ystävänsä kanssa.

- Jossain vaiheessa Rehndahliin on tarkoitus tuoda myös jotain sirkusohjelmaa ja –toimintaa. Mutta nyt aluksi keskitytään vain kotieläinpihan ja ratsastustoiminnan kehittämiseen, Helske kertoo.

Helske on pienestä pitäen ratsastanut, ja hänen vanhemmillaan on talli ja kotieläinpiha Pirkanmaalla.

Susanne Hilden menehtyi äkillisesti viime syksynä. Hän oli testamentannut Rehndahlin paikalliselle säästöpankkisäätiölle. Säätiö päätti kuitenkin, ettei sillä ole mahdollisuuksia ryhtyä pyörittämään toimintaa.

> Rehndahlin kotieläinpihan kotisivut


(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä