(13) kommenttia

Seppälä sulkee liikkeensä Kirkkonummella

Seppälän liikemerkki häviää Kirkkonummen katukuvasta.

Pitkään Kirkkonummella toiminut Seppälän vaateliike valmistelee myymälänsä sulkemista. Myymälä on toiminut viimeiset vuodet Aseman Ostarissa.

Seppälän toimitusjohtaja ja uusi omistaja Eveliina Melentjeff kertoo, että lopettamispäätös on tehty, mutta aikataulu on vielä auki. – Ryhdymme piakkoin neuvottelemaan myymälän lopettamiseen liittyvistä asioista.

Seppälän kaikki myymälät ovat yhtiön omia. Henkilökunnan kanssa on käyty yt-neuvottelut jo viime vuoden puolella. Seppälä irtisanoo yli 200 työntekijäänsä.

Yhtiö karsii myymäläverkkoaan rajusti ja lopettaa kaikki kannattamattomat yksikönsä.

Pääkaupunkiseudun 19 myymälästä jää jäljelle vain 5. Espooseen Seppälä jättää vain yhden myymälän Leppävaaran Selloon.

Stockmann ilmoitti viime kuussa myyvänsä koko Seppälä-ketjun toimitusjohtaja Melentjefille ja hänen miehelleen.

Aseman Ostarissa toimii kolme valtakunnallisia vaateketjua. Seppälän lisäksi kauppakeskuksessa on Kappahlin ja Dressmannin myymälät.

Aseman Ostarilla on tällä hetkellä tyhjillään kolme liiketilaa. Aseman Ostarin omistaa kansainvälinen kiinteistösijoittaja Citycon, jolla on myös Espoon Iso Omena.

Seppälän aiempi liiketila lähellä toria on ollut pitkään lähes tyhjillään. Välillä liiketilassa on järjestetty kulttuuritoimintaa Kirkkonummen Kipinä –nimellä. Liiketilassa on myös kirpputori. 


(13) kommenttia
Kommentit (13)

Kommentit (13)

Ei se nyt ole mikään ihme että ei käy asiakkaita. Parkkikiekkokun unohtuu niin minutissa on maksulappu 40€ tuulilasissa. Ei sellaisessa paikassa käydä montaa kertaa.
Kallis pizza
Joku hyvä pizzeria olisi varsin hyvä ja tervetullut tuolle paikalle.
tai kebab
Nyt olis kunnan päättäjien/kaavoittajien aika katsoa peiliin. Katukäytävätöntä keskustaa vartioivat tyhjät pysäköintitornit joiden välissä kerrostalot ilman kivijalkakauppoja.
Hyvin saadan kunnan keskusta tyhjenemään . Nyt olisi järjelle käyttöä mutta sitä ei politikoista eikä virkamiehistä löydy.
yrittäjä muttei yrittäjissä
Voi kun Aseman Ostariin tulisi pieni ruokakauppa, joku K- Pikkolon tapainen mistä saisi maidon ja leivän nopeasti mukaan. Paljon asiakkaita kulkee kuitenkin päivittäin ohi eikä aina jaksa Citymarkettiin tai Prismaan, se kun vie liikaa aikaa.
Munamies
Joppe Joutomies ja muut narisijat. Nyt on erinomainen tilaisuus laittaa kauppa Kirkkonummelle ja ryhtyä lapiomaan rahaa. Siitä voi tehdä ihan omannäköisensä jonne kirkkonummelaiset hulluna ryntäävät. Ei muuta kun yrittämään ettei tarvitse valittaa. Tyhjiä liiketiloja löytyy pilvin pimein.
kirkkonummelainen
Säälistä ei voi ostaa eikä kaupan pitäminen ole hyväntekeväisyyttä.

Kirkkonummen keskusta on rakennettu OSLA:n ja Keskon ehdoilla.
Sello, here I come
Huono ilmanvaihto - viereisen ravintolan ruoankäryt - kurjat valikoimat - huono laatu - en jää kaipaamaan, saa mennä.

Seppälän valikoimien taso laski romahdusmaisesti viimeisen kymmenen vuoden aikana, ei ihme ettei liike kannattanut.
Työntekijöille kurja tilanne. Toivottavasti saavat töitä muualta.
maksaisin laadusta
Onneksi Kirkkonummella on paljon ihananiakin asioita: koti, ystävät, työpaikka, luonto, harrastukset -elämä! Paljon toki parannattevaakin ja kauppojen valikoima on yksi niistä. Meillä on pienet volyymit, niin liekö sen takia myös suppeat valikoimatkin. Itse suosisin mielelläni pieniä kauppoja, sillä ei ole jaksamista eikä aikaakaan kierrellä isoja marketteja ja ostareita. Valitettavasti kotipaikan kaupoista ei löydy kohtuuhintaisia esim. vaatteita junnupojalle eikä myöskään pienikokoiselle äidille. Nettiäkin meillä käytetään ostosten tekemiseen. Tuskin meille on tulossa H&M liikettäkään?
Valikoimaa lisää
On se hyvä, että on moottoritie! Ruotsista sanotaan, että paras asia on tie Suomeen. Sama valitettavasti pätee Kirkkonummeen ja sen vieressä sijaitsevaan Espooseen, joka historiallisesti (wikipediasta nopsasti luettuna) on lähtöisin Kirkkonummesta. Jatkuva palveluiden siirtyminen Espooseen, vie pois positiivisen muuttoliikkeen tältä kunnalta! hei haloo, mitä vastinetta saa verorahoille?! Homeisia päiväkoteja, sairaala ja vuodeosasti Espooseen, mädäntynyt kunnantalo, autio tori, epäonnistunut Uuden Vuoden ilotulitus, Prisma ja Cittari, jättiläiskoulut ja lunastukset Suomalaiselta Seurakunnalta, ylivertaisen verkkopalvelun lopettaminen (kunta ei ostanut tapahtumakalenteria), huumeongelmia (likanen etelä?!) ym.ym.ym. Älytään nyt äkkiä muuttaa pois!
huhhuijjaa
On vaikea käyttää Kirkkonummen palveluita, kun ne on niin typistetyt. Mainitussa Seppälässäkin on valikoima ollut jo vuosikausia täysin onneton. Olen yrittänyt käydä Aseman Ostarilla ostoksilla sitkeästi, mutta on asiakkaiden aliarvioimista jatkuvasti supistaa valikoimaa. Pakko tehdä ostoksia Helsingissä ja Espoossa.
Ei säälistä voi ostaa
Joppe Joutomies:
Voit olla osittain oikeassakin, mutta ei päde suoraan meidän perheeseen. Valitettavasti näissä erikoisliikkeissä Kirkkonummella on todella suppeat valikoimat. Seppälästä en ole itse ostanut vuosiin vaatteita, kun maku ei kohtaa ja lapsiperheen pojille siellä yksinkertaisesti ole mitään päälle pantavaa. Seppälän naapuriliikkeessä käydään joka kuukausi jotain peruskamaa hakemassa. Niin ja Omppu on lähellä...
Valikoimat laajemmaksi
Eihän Kirkkonummelaiset enää käy "erikoisliikkeissä" kun kaiken saa niin kätevästi prismasta tai Cittarista, ja plussat/bonukset kaupanpäälle. Tai sitten voi karauttaa näppärästi Epsoon tai Hesan erikoisliikkeisiin, ne kun ovat niin lähellä. Samalla surkutellaan näivettyvää keskustaa, jonka olemassaolosta urpoimmat eivät ole tietoisiakaan.
Joppe Joutomies
Viimeviikolla uutisoitu omistajanvaihdos, jossa uusi omistaja sanoi ettei aio vähentää väkeä yhtään ja samalla kokoonpanolla jatketaan..johan muuttui tuulen suunta kun kaikki kannattamattomat liikkeet päätettiin sulkea :0
kävelkää hitaasti

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx