(4) kommenttia

Salibandyjoukkue jälleen karanteeniin – yksi tartunnan saanut pelaaja oli kotiottelussa Kirkkonummella

Arkistokuva

Kirkkonummen Rangersin miesten Divari-joukkueen on kahdella pelaajalla todettu koronavirustartunta. Koko joukkue joutuu jo toistamiseen karanteeniin.

Toinen tartunnan saaneista pelaajista on ollut osallisena Kirkkonummen väestönsuojassa lauantaina 10.10. klo 18.30-20.30 pelatussa salibandyn Divari- ottelussa, Rangers tiedottaa nettisivuillaan.

Todettujen tartuntojen johdosta Rangersin miesten Divari-joukkue on asetettu Kirkkonummen tartuntatautiyksikön päätöksellä karanteenin 20. päivään lokakuuta asti.

Lähikontaktit ovat Kirkkonummen tartuntatautiyksikön tiedossa ja kaikkiin asianosaisiin on oltu henkilökohtaisesti yhteydessä.

Yleisöä tai muita toimijoita ei katsota tässä yhteydessä altistuneiksi lähikontaktiin eikä asiasta aiheudu heille toimenpiteitä.

Lauantaina ottelussa mukana olleita suositellaan kuitenkin haketumaan herkästi korona-testiin kotikunnissaan, jos ilmenee lieviäkin hengitystieinfektion tai vatsataudin oireita.

Karanteenin takia Rangersin seuraavaa ottelu SB Vantaa–Rangers siirretään myöhempään ajankohtaan.

Kirkkonummen miesten Divari-joukkue asetettiin viime kuussa karanteeniin 19.9. pelatun ottelun jälkeen, kun yhdellä pelaajalla todettiin tartunta.

Joukkue pääsi jatkamaan otteluita viime lauantaina 10.10. kotiottelulla.

Viime viikolla sipoolaisen ÅIF:n Divarijoukkueen pelaajalla todettiin koronatartunta, ja viikonvaihteessa neljä ottelua jouduttiin siirtämään karanteenimääräysten takia.

Yksikään siirretyistä otteluista ei ollut Kirkkonummen Rangersia vastaan.

Kirkkonummella on todettu THL:n tilaston mukaan (14.10.)  yhteensä 123 koronatartuntaa maaliskuun jälkeen. Tartunnoista 16 on todettu viimeisten kahden viikon aikana.   

(4) kommenttia
Kommentit (4)

Kommentit (4)

Ikävä kyllä, joukkueen toiminta on nyt epäonnistunut ja metsäiset lenkkipolut ovat nyt enemmän kuin ajankohtaisia....
Anonyymi
Myös kommentoinnin kohdalla kannattaa miettiä, tuliko asiat tehtyä oikein?
Hohhoijjaa
Nyt kannattaa miettiä joukkueen sisällä tuliko asiat tehtyä oikein?
Kiire?
Oliko eka karanteeni riittävän pitkä? Kävivätkö altistuneet testissä karanteenin loppupuolella, ei heti altistuksen jälkeen?
Anonyymi

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä