(8) kommenttia

Sali täyttyi ensimmäisillä Rekryfestareilla – seuraavaksi kerraksi on varattu jo liikuntahalli

Rekryfestareilla riitti standeillä kyselijöitä ruuhkaksi asti.

Kirkkonummen ensimmäinen iso rekrytointitapahtuma yllätti järjestäjät ja antoi rohkeutta koota ensi kerralla vielä enemmän työnantajia, työnhakijoita ja oppilaitoksia kohtaamaan toisiaan.

Seurakuntakeskuksessa tiistaina päivällä pidettyyn kaikille avoimeen tapahtumaan olivat saaneet henkilökohtaisen kutsun Kirkkonummella asuvat työttömät työnhakijat. Kirjeitä lähti yli 1 500.

Puoleen päivään mennessä seurakuntakeskuksen ovesta oli astunut sisään jo lähes 300 osallistujaa.

− Tämä on meille järjestäjille todella iloinen yllätys. Varovasti odotimme, että ehkä 10 prosenttia kutsutuista tulee. Tavoite on ylitetty jo reilusti, totesi Kirkkonummen kunnan työllistymisyksikön johtaja Ulla Railio.

Railio oli tyytyväinen myös siihen, että osallistujat tuntuvan olevan liikkeellä tosissaan. Kontakteja on luotu ja monilla on ollut CV:tkin mukana.

Jo alun perin oli Rektyfestareista päätetty tehdä perinne. Tiistaipäivän kokemukset valoivat järjestäjiin vielä uskoa lisää.

Seuraavaksi kerraksi on varattu Masalasta LähiTapiola Sport Centerin liikuntahalli, jossa rekrytointitapahtuma saa jatkoa 17.3.

– Nyt kun tiedämme, että työnhakijoita saadaan paikalle runsain joukoin, uskallamme houkutella lisää työnantajia Espoon ja pääkaupunkiseudun puolelta mukaan, Railio toteaa.

(8) kommenttia
Kommentit (8)

Kommentit (8)

Miten ihmeessä joku edes kehtaa valittaa hyvästä tapahtumasta
Outo
Nykyään autollinen työntekijä,
Oletko sinä valmis kävelemään melkein 20 km. Alkukevään pakkasilla ja loskakeleillä.
Varaa ei ole lainailla rahaa. Joka päivä kun on syötävä työttömänkin. Voithan sinä vaikka lahjoittaa minulle rahat, kiitos. Kaikki ei ole noin mustavalkoista, ole tyytyväinen kun olet saanut työtä. Toivottavasti minäkin saan ennen kevättä
Autoton työtön
Autoton työtön (vai olisiko avuton työtön)

Olen itse ollut jaksoja työttömänä, mutta ikinä en ole työllistymismahdollisuutta jättänyt käyttämättä minkään bussirahan vuoksi, sen vaikka lainaa joltain. Jos on taskut totaalisen tyhjät, niin tuon matkan käveleekin. Nyt vähän omasta niskasta kiinni!
Nykyään autollinen työntekijä
Autoton työtön

Juuri tuon takia moni on työtön kun kunta ei hae kotoolta taksilla.
Yrittäjä
Seuraavaksi kerraksi on varattu Masalasta LähiTapiola Sport Centerin liikuntahalli, jossa rekrytointitapahtuma saa jatkoa 17.3.2020.
Toivottavasti kunta järjestää myös ilmaisen kuljetuksen tapahtumaan.
Ei ole työttömällä varaa matkustaa julkisilla kulkuvälineillä.
Taitaa jäädä osallistumatta monelta juuri tapahtuman sijainnin vuoksi.
Autoton työtön
Orjille tiedoksi, että suurin osa Suomessa saa työehtosopimuksen mukaista palkkaa tehdystä työstä. Tätä varmistamassa on monitahoinen lainsäädäntö sekä edunvalvonta ym. On tärkeää vaatia se mikä itselle kuuluu ja olen samaa mieltä, että ei pidä suostua mihin vaan.
Liitonarkki
Kuinka moni saa kokopäivätyön mistä maksetaan työehtosopimuksen mukainen palkka tehdystä työstä?
Kukaan ei ole ilmainen orja
Varmasti järkevä ja hyvä tapahtuma ja moni lienee nyt saanut uuden työuran....
Anonyymi

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx