(8) kommenttia

Runsaan vuoden virassa ollut Kirkkonummen kunnan kehitysjohtaja lähtee muihin töihin

Risto Nikunlaakso

KIrkkonummen kunnan kehitysjohtaja Risto Nikunlaakso on irtisanoutunut virastaan. Hän aloitti työt Kirkkonummella viime vuoden alussa.

Nikunlaakso kertoo menevänsä Työterveyslaitokselle kehitystehtäviin.

− Työ liittyy työhyvinvoinnin kehittämiseen uusien maakuntahallintojen aloittaessa. Jos niitä ei tule, niin sitten sairaanhoitopiirien kanssa, Nikonlaakso kertoo.

Nikunlaakso ehti olla Kirkkonummella runsaan vuoden uudessa kehistysjohtajan tehtävässä, joka perustettiin toissa vuonna elinkeinojohtajan viran tilalle.

Nikunlaakso oli aiemmin Nurmijärven kunnan elinkeinotoimessa erityssuunnittelijana. Hän haki myös Nurmijärven kunnanjohtajaksi viime syksynä (Viisykkönen 4.9.)

Nikunlaakson eronpyyntö on kunnanhallituksessa lisälista-asiana maanantai-iltana.

Työterveyslaitoksella toivottiin Nikunlaakson mukaan työn pikaista aloitamista, siksi hän lopettaa Kirkkonummen kunnalla jo parin viikon sisällä. 

Lisätty kello 20.15: Kunnanhallitus myönsi kehitysjohtajalle eron virasta 21.5. alkaen.

(8) kommenttia

Kommentit (8)

Sivut

Juurikin näin, aikas outoa niinkuin Outoa nimimerkki totesi kommentissaan...
Stuffe Ruffen
Nimimerkki Outoa on oikeilla jäljillä. Päättäjien kannattaisi kurkistaa myös rekrytointikustannuksiin ja uusien työntekijöiden perehdytyskustannuksiin. Irtisanotuista tulee kustannuksia kun maksetaan irtisanomisajan palkat ilman työpanosta . Eläkemaksut jää kunnalle, kun viimeiseksi työantajaksi jää kunta. Näistä kaikista tulee lisää taloudellisia syitä puuttua vikoihin, joiden takia henkilökunta ei pysy kunnassa.
Steffi
Kuulemani mukaan osa luottamusmiehistä (=poliitikoista) ei ymmärrä "roolijakoa" vaan huseeraa virkamiesten tontilla. Olisikohan tässä syytä ja perää ?
Miettivä
Koska mahtaa päättäjät herätä vian etsintään ja korjaukseen .. henkilökuntaa lähtee ovista ja ikkunoista ja sisään otetaan nippanappa osaavia , jotka hekin ymmätää lähteä nopeasti .. ja kuulemma yrittävät saada kuntaa houkuttavaksi työnantajaksi ..
Outoa
Nimimerkille "Staffan" yksi pyyntö.
Täsmennä nimimerkkiäsi.
Staffan Pettersson

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx