(8) kommenttia

Rokottaminen etenee kunnissa verkkaisesti – Kirkkonummella annettiin viikossa runsaat 400 rokotetta

Koronrokotuksia annetaan edelleen verkkaiseen tahtiin, koska rokotteita ei saada kuntiin läheskään sitä määrää, jota toivottaisiin.

Kirkkonummella on viimeisen viikon aikana annettu yli 400 rokoteannosta.

Vähintään ensimmäisen rokoteannoksen on THL:n rekisterin mukaan (23.2.) saanut 1 501 henkilöä. Toinen annos on annettu tähän mennessä 467:lle.

Rokotettujen osuus on Kirkkonummella 3,8 prosenttia väestöstä ja molemmat annokset saaneiden 1,2 prosenttia.

Tällä hetkellä annetaan pääosin rokotteen ensimmäisiä annoksia, koska annosten väli muutettiin tämän kuun alkupuolella kolmesta viikosta 12:een.

Pidennys on jouduttanut ensimmäisen annoksen rokotukseen pääsyä, mutta toisaalta myöhemmin keväällä rokotteita pitää varata jälleen toiseen annokseen.

Rokotuksen saaneiden suhteellinen osuus väestöstä vaihtelee jonkin verran Uudenmaan kunnissa. Pisimmällä rokotuksissa ollaan pohjoisen Suomen pikku kunnissa.

Espoossa on rokotettu (23.2.) ensimmäisellä annoksella 4,3 prosenttia väestöstä, Vihdissä 4,1, Nurmijärvellä 2,9, Keravalla 4.8 ja Lohjalla jopa 5,7. 

Rokotukset ovat painottuneet vielä ikäihmisiin ja riskiryhmäläisiin. Koko väestön joukkorokotuksiin päästäneen vasta keväämmällä.

> AstraZeneca-rokotteet tulevat ja seuraavaa ryhmää aletaan rokottaa – Kirkkonummella rokotettu noin 1 100 henkilöä (Viisykkönen 15.2.)

(8) kommenttia
Kommentit (8)

Kommentit (8)

Käsittämättömän hidasta touhua Kirkkonummella. Ja ihan mielettömän huono idea marssittaa rokotettavat perusturvan tiloihin, mikä siis moninkertaistaa henkilökunnan altistumiset. Koko alakerta tyhjillään aseman ostarilla niin eikun sinne kaikkien joukkoon vaan.
Steinar G
Onpa tosiaankin verkkaista toimintaa, tosin rokotteen tehoista on olemassa varsin ristiriitaista tietoa joten voipi olla ettei sekään taida tuoda autuutta nykyiseen tilanteeseen?
Anonyymi
Eihän meistä kaikki edes aio ottaa tätä rokotetta joten mikä ihmeen kiire tässä nyt muka on???
Vapaaehtoista
Nimimerkille ..Pelko.
Siuntiossa on vasta Tiistaina 23.2.-21 voinut varata ajan sähköisen palvelun kautta.
Kun sähköisestä valikoimasta oli jäänyt juuri Sinun ikäistesi vaihtoehto ajanvaraukseen sähköisesti pois.
Siuntiossa pystyi varaamaan aikaa rorkotukseen VAIN puhelimitse.
Sähköinen asiointi
Israelista ja Britanniasta voisi ottaa mallia.
Eroa hallitus
Todellakin hirveen hidas tahti eikös EU:n päätös luvannut rokotteita myös meille pienelle Suomelle....ei varmaan isot ensin pienet sitten näin se aina menee...
Fakta
Täällä Siuntiossa on vasta 80-vuotiaat tietenkin ansaitusti rokotettu kohta mutta odotan koska saan koronan tai rokotuksen olen 61-vuotias ja riskiryhmässä silleen rajoilla mutta tietenkin odotan sitä rokotetta henki tai rokote kauhea mitä ihmisen pitää kestää.....
Pelko
Liian hidas tahti ja Koronakuri on kohta nolla... Huonolta vaikuttaa :(
Korona tappaaaaa

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx