(13) kommenttia

Risteyksen liikennevalot pois useita viikkoja – säännöt väistämiseen ja suojateiden ylitykseen syytä muistaa

Liikennevalot uusitaan, mutta katuja ei tarvitse aukaista.

Kirkkonummen keskustan ainoan liikennevalo-ohjatun risteyksen valot ovat pois käytöstä ensi viikosta lähtien. Liikennevalot uusitaan, ja työ kestää arviolta kuusi viikkoa.

Kirkkonummentien ja Vanhan Rantatien risteyksen liikennevalot joudutaan uusimaan, koska nykyisten valojen toimittajalta ei saada enää varaosia.

Valoissa on usein ollut vikaa, eikä niiden toimivuutta voida pitkän päälle turvata.

Uusimisen takia liikennevalot ovat pois käytöstä. ja risteyksessä toimivat normaalit väistämissäännöt.

Autoilijoiden on syytä huomioida erityisesti suojateiden ylittäjät. Heitä on risteyksessä varsin paljon, koska risteys on bussilinjojen solmukohta.

> Lue lisää: Keskustan liikennevalot joudutaan uusimaan kokonaan – valot ovat muutaman viikon pois käytöstä (Viisykkönen 29.8.)

(13) kommenttia

Kommentit (13)

Sivut

Jalankulkijoiden turvallisuuteen otetaan kantaa uudestaan vasta, jos joku kuolee. Ei ole taloudellisia perusteita ennakoida, korjausliike tehdään vasta kun ongelmia havaitaan.
No way jose
Olis nuokin rahat laitettu kiertoliittymään niin aina pääsisi jollei tulijoita ole. Nopeudet putoaisivat ja kevyt liikennekin selviäisi. Äly hoi!
Paluumuuttaja..
Liikennevalot ovat turvallisuuden takia ei sujuvuuden . En uskaltaisi laittaa alaluokilla olevia kulkemaan ilman ohjausta risteyksen yli . Esim Espoossa koulujen läheisyydessä olevien liikennevalojen korjaus töiden aikana sinne järjestetään liikenteen ohjaajat paikalle . Onko tehty hyväksytty tilapäinen liikennejärjestely jonka KUNTA hyväksyy
Paju
Tuossa risteyksessä on ennenkin ollut valot tilapäisesti pois käytöstä jonkun katuremontian takia, ja liikenne sujui silloin paremmin kuin koskaan.
Siiri
Tosi vaarallinen risteys jalankulkijoille, nopeudet nousee suoralla.Eikö tosiaan olisi voinut järjestää toisin.
Ihmettelijä

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx