(15) kommenttia

Rattijuoppo oli osallisena kuolonkolarissa Kehä III:lla − auto oli ohittamassa toista ja törmäsi vastaantulijaan

Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii sunnuntaina Espoon Kauklahdessa Kehä III:lla tapahtunutta liikenneonnettomuutta törkeänä rattijuopumuksena.

Onnettomuudessa kaksi henkilöautoa törmäsi toisiinsa ohitustilanteessa. Yksi henkilö sai surmansa ja toinen loukkaantui vakavasti.

Onnettomuudessa menehtynyt mieshenkilö ajoi vastaantulevaa kaistaa.

Ohittavaa autoa ajanut mies on sairaalahoidossa, eikä poliisi ole voinut kuulla häntä tapahtuneesta.

Keli oli törmäyksen sattuessa poliisin mukaan sateinen, ja tien pinta oli märkä.

Poliisi jatkaa onnettomuuden syyn selvittämistä. Tällä hetkellä tapahtunutta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, törkeänä kuolemantuottamuksena sekä törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisi ei tässä vaiheessa kerro tapauksesta enempää.

Onnettomuus sattui sunnuntaina yöllä noin kello 1 aikaan. (Viisykkönen 26.5.)

(15) kommenttia

Kommentit (15)

Sivut

KanssaAutoilija Onhan se hyvä että joku muu kun asianajaja pitää juopon puolta mutta luulen että jos sinun isäsi oli kuollut tuossa niin ehkä et puolustaisit juoppoa vaan olisit eri mieltä.
Juopot pois maantieltä.
Hyvä "Tie on hyvä mutta ei juopolle",

tämäkin onnettomuus olisi jäänyt tapahtumatta nelikaistaisella tiellä. Juoppo olisi ohittanut vasenta kaistaa pitkin ja vastaantulija ollut turvallisesti keskikaiteen toisella puolen.
Onnettomuuskarttoja katsomalla näkee, että kehä 3 länsipää on täysin yliedustettuna vakavissa onnettomuuksissa kuljettuihin kilometreihin nähden.

Ikävä kyllä lopputulos ei ole turvallinen kenellekkään jos oletetaan kaikkien noudattavan sääntöjä ja ajavan kunnossaolevalla kalustolla.

Niin kauan kun tienpitäjällä ei mitään vastuuta niin ei tälle varmasti mitään tapahdu.
KanssaAutoilija
Meistähän ei kukaan tiedä tämän rattijuopon taustasta,ehkä hän on jäänyt ilman apua ongelmiinsa tai mahdollisesti yrittänyt hakea apua,mutta ei ole sitä yrityksistään huolimatta saanut.
Suurin hätä tuntuu tällä hetkellä olevan Isisin sotilaat,vaimot ja lapset.
Tervetuloa Meilahden sairaalaan katsomaan millaisen laskun yhteiskunta saa maksaa jääkiekon juhlahumusta.
Ihme porukka
KanssaAutoilija , Jos tie on nelikaistanen niin rattijuoppo ajaa vielä lujemmin ja jossakin vaiheessa kolahtaa silti. Viime kesänä motarilla eteläruotsissa oli melkoinen sotku kun Mersu oli katollaan keskellä motarin suoralla tiellä. Olisiko siinä piänyt olla 14 kaistaa niin Mersukuski olisi voinut päästää turvallisesti kolmeasataa?
Tie on hyvä mutta ei juopolle.
Hyvä ihmishenkiä säästämään,

toki rattijuoppoja on paljon siellä missä liikennettä muutenkin on paljon. Se että tie näyttää hylätyltä vanhalta maantieltä vielä entisestään innostaa rattijuoon kaasujalkaa.

Jos sen sijaan olisi asianmukaisesti 2 kaistaa suuntaansa, keskikaista kaiteineen välissä ja kunnon valaistus ei tälläisia onnettomuuksia tapahtuisi.

En voi käsittää puolustuspuheita kehä3 länsipään kuntoon liittyen. Koko ajan vakavia onnettomuuksia, paljonko näitä vielä tarvitaan ennenkuin saadaan tie kuntoon?
KanssaAutoilija

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx