(1) kommentti

Rangersin viikonvaihde toi varmuutta: Nyt puhutaan jo sarjanoususta − neljän joukkueen taisto alkaa

Samuli Alaluusua oli runkosarjassa Rangersin paras pistenikkari: 18 maalia ja 25 maaliin johtanutta syöttöä. (kuva: Mikko Karlsson)

Kirkkonummi Rangersin kausi toiseksi korkeimman salibandysarjan Divarin kärkiotteluissa jatkuu, kun viikonvaihde toi kaksi voittoa. Peli kovenee ja tavoitettakin on nostettu.

Rangers taisteli kaksi voittoa puolivälierissä ja ottelut jatkuvat ensi lauantaina, kun vastustajaksi Koti-Pommariin saapuu ÅIF Sipoosta.

Kauden edetessä Rangers on tarkistanut kevään tavoitetta. Kauden alussa joukkue tähtäsi runkosarjassa kahdeksan parhaan joukkoon.

Syyskierroksen jälkeen tavoitteena oli runkosarjan voitto. Kun se oli plakkarissa, joukkue on asettanut uudeksi tavoitteekseen, ei vähempää, kuin nousun Salibandyliigaan.

−Tavoite on nyt askeleen lähempänä. Hoidetaan kaikki pelit ja mennään päätyyn asti, linjaa päävalmentaja Sebastian Fager-Pintilä.

Divarin runkosarjan voittaja Rangers taisteli viikonvaihteessa puolivälieräsarjan voitot O2-Jyväskylästä, jonka Rangers sai valita runkosarjan voittajana vastustajakseen.

Rangers voitti ensin lauantaina loppuun myydyssä Pommarissa 4 – 2. Toistamiseen Rangers voitti sunnuntaina Jyväskylässä 4 – 5.

Divarissa on jäljellä neljä joukkuetta ja Rangersin vastustaja välierissä on ÅIF Sipoosta. Välieristä etenee kahdella voitolla Divarin finaalipeleihin.

Finaalin voittaja nousee suoraan liigaan. Toiseksi tulleella on vielä myös mahdollisuus sarjanousuun pudotuspeleissä.

Ensi lauantaina ottelu pelataan kello 19 alkaen Pommarissa.

Sen jälkeen välierän toinen ottelu on maanantaina 18.3. Sipoossa kello 19. Tarvittaessa kolmas ottelu on Pommarissa keskiviikkona 20.3. kello 19.

> Rangers yllätti monet ja on nyt Divarin ykkönen − taistelu sarjanoususta alkaa lauantaina (Viisykkönen 4.3.)

(1) kommentti

Kommentit (1)

Jess, nyt vaan vastapuolen verkot tötterölle....ja Kyrkslättin urheilumaine paranee vuosikymmenten jälkeen taas uudelleen:)
Anonyymi

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx