(9) kommenttia

Rangersin miesten salibandykausi käyntiin kotiottelulla – Pommarissa aloitetaan, mutta uusi peliareena valmistuu

Kirkkonummen Rangersin miesten edustusjoukkue 2020-2021 Salibandyn Divarissa. (kuva: Rangers)

Kirkkonummen Rangersin miesten edustusjoukkue aloittaa lauantaina kautensa Kirkkonummella salibandyn toiseksi korkeimmassa sarjassa Divarissa.

Korona on sävyttänyt Rangersin joukkueen arkea jo puoli vuotta niin kuin kaikkea urheilua. Normaalitilannetta ei ole näköpiirissä.

Ensimmäinen ottelu, joka on koti-Pommarissa lauantaina, pelataan koronarajoitusten mukaan.

Yleisömäärä on rajoitettu noin 120:een, kun normaalisti Pommarin ainutlaatuisen tunnelman luo 300 katsojaa. Yleisöpaikat on rajattu, jotta turvavälit säilyvät.

Viime kausi meni Divarissa hyvin. Joukkue raivasi tiensä neljän parhaan joukkoon maaliskuussa, jolloin korona keskeytti kauden.

− Vaikka kevät oli koronan keskeyttämän kauden jälkeen sekava, saimme joukkueen rungon hyvin kasaan. Vahvuuteen on liittynyt viisi seuran omaa A-junioria sekä viisi muualta tullutta pelaajaa, päävalmentaja Sebastian Fager-Pintilä kertoo.

Ykköstavoite on päästä Fager-Pintilän mukaan kahdeksan parhaan joukkoon, siitä jatkopeleihin ja aina päätyyn saakka.

Rangersin alkavalla kaudella tapahtuu joukkueen peliolosuhteissa ”vuosisadan” loikka, kun uusi kotiareena valmistuu.

Tunnelma ei jatkossa ole ehkä sama kuin tiiviisti vuoren sisällä Pommarissa, mutta olosuhteet ovat muuten huippuluokkaa. Näin ainakin on odotusarvo.

Joukkue saa areenakseen Jokirinteen oppimiskeskuksen uuden palloiluhallin, jossa on tilaa aivan eri tavalla myös yleisölle kuin Pommarissa.

Jokirinne valmistuu uimahallin läheisyyteen runsaan kolmen kuukauden sisällä. Päivämäärät ovat vielä auki ja se, milloin halli on pelikäytössä.

Rangers kohtaa lauantaina 19.9. kello 17 kotona Kirkkonummella M-teamin Helsingistä.

>Tutustu Rangersin kokoonpanoon kaudelle 2020-2021 täällä

(9) kommenttia
Kommentit (9)

Kommentit (9)

Nojoo, musapainotus varmaan ainakin kärsii hallin akustiikasta, onbeks kirjastossa on pikkunen esiintymistila, johon kyllä edes oppilat ei taida mahtua yhtäaikaa.
Anonyymi
Kuka määrää, että koulujen juhlat tai muut iltatilaisuudet pitää järjestää isossa hallissa? Kouluissa on muitakin tiloja ja kunnassa ylipäätään. Ei pidä ajatella niin rajoittuneesti. Nykyään ainakin päiväkodit järjestävät tilaisuuksiaan ulkona, lähimetsässä, museoalueilla jne. Korona aikana varsinkin järkevää.
opettaja
Olen kuullut salin nokkimisjärjestyksen muuttuneen
Seurat ensin, sitten koulun iltatilaisuudet
Kannattaisi hieman tutustua asiaan ennen kuin kommentoi päättömiä.

Koulun sali on päivisin koulun käytössä ja iltaisin liikuntaseuroilla. Ihan samalla tavalla kuin jokaisella nykyiselläkin koululla.

Jokirinteen koulun sali palvelee kaikkia niitä jotka ovat kärsineet siitä ettei kunnassa ole yhtään siistiä tilaa järjestää tilaisuuksia.

Minä ainakin odotan innolla uutta salia ja tiloja!
Urheilijoiden isä
Tsemiä otteluihin, tosin matka taitaa olla edelleen aikamoista tarpomista ja kaahlaamista varsin kivikkoisella taipaleella....
Anonyymi
Millainenhan on kevätjuhla palloiluhallissa... toivottavasti on äänentoisto...
Anonyymi
Mitä tämä halli maksoi? Olisiko pitänyt sama raha sijoittaa vaikka Nissnikun koulun lapsiin???
Tinanrinne
Onko järkee rakentaa pallohalli koulukustannuksilla. kukahan tämänkin on päättänyt?
Rahatko loppu?
Tuo Jokirinteen palloiluhalli on kyllä fissko koulun kannalta. Kumpikohan kannattaa, lasten kevätjuhlat harjoituksineen vai maksava rangers! Ihan karseeta koulun kannalta, että hiihtää monenlaista porukkaa kaiken aikaa! Toivottavasti koulun ei tarvitse ostaa lupaa käyttää omaa halliaan haluamallaan tavalla!
Anonyymi

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx