(2) kommenttia

Rangersin kausi ei ole mennyt ihan putkeen – kaikki on vielä mahdollista ja kova tavoite elää

Rangersin miesten edustusjoukkue 2019-2020.

Kirkkonummen Rangersin miesten ykkösjoukkue on päättänyt salibandyn syyskauden vaihtelevissa tunnelmissa. Kaikki ei mennyt ihan nappiin, mutta kova tavoite on ennallaan.

Joukkue on erittäin tasaisessa sarjassa neljäntenä. Muutamilla joukkueilla on vielä ensi viikonloppuna otteluita, joten sarjasijoitus voi elää.

− Syyskausi ei kaikilta osin mennyt siten, kun valmentajien ja joukkueen suunnitelmiin oli ennen kauden alkua kirjattu. Syksyn aikana on ollut paljon pieniä juttuja, jotka ovat kulminoituneet siihen, että joukkue on pelannut ailahtelevasti, pohtii päävalmentaja Sebastian Fager-Pintilä.

Joukkueen päätavoitteesta eli noususta Divarista valtakunnan ykkössarjaan Liigaan ei kuitenkaan tarvitse vielä tinkiä.

Tuntumaa liigavauhtiin joukkue sai maanantaina, kun TPS vieraili Kirkkonummella erillisessä Suomen cupin ottelussa. Tappio tuli hyvän alun jälkeen 3-5.

– Rangers-pelaajien ei kuitenkaan tarvitse laittaa päätä pensaaseen. Joukkue taisteli ja pelasi syksyn parhaan ottelunsa, arvio Rangersin kotisivuilla toimittaja Mikko Karlsson, joka on seurannut tiiviisti Rangersin kautta.

Seuraava etappi Rangersin miehillä on helmikuun viimeinen päivä päättyvä Divarin runkosarja. Siinä olisi päästävä kahdeksan parhaan joukkoon, jotta jatko on mahdollista.

Viime talvena Rangers voitti sarjanousijana monien yllätykseksi runkosarjan.

> Rangers yllätti monet ja on nyt Divarin ykkönen − taistelu sarjanoususta alkaa lauantaina (Viisykkönen 4.3.)

Viime kaudella runkosarjan jälkeen finaalipaikka ei onnistunut, mutta viimeinen ottelu kotiareenalla Pommarissa oli hyytävän jännittävä.

> Rangers pääsi pitkälle Divari-kaudella − huikean jännittävä ottelu Pommarissa, mutta kesäloma alkoi (Viisykkönen 20.3.)

Rangers jatkaa kautta 4.1. vierasottelulla Karhuja vastaan Porissa. Seuraava kotiottelu on 11.1.

> Lue Rangersin kaudesta lisää seuran kotisivuilta

 

(2) kommenttia
Kommentit (2)

Kommentit (2)

Tiukkaa tekee ja joukkue on varmasti kokeneempi viimevuodesta mutta hyökkääjien katseen tarvii pitää edelleenkin pallossa eika vastustajan säärissä...:)
Torin laidalta
Kylien karjut on parhaimmillaan kevään peleissä, joten kyllä se kevät aurinko hellii meitä kylillä vielä..
Johan Vietävä

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx