(1) kommentti

Rakennuttaja teki päätöksen: Keskustan tyhjälle tontille nousee kerrostalo runsaassa vuodessa

Nyt rakentamaan aloitettu kerrostalo on kuvassa etummainen. Tällä hetkellä paikalla on rakennusmonttu. (havainnekuva: Bonava)

Useamman vuoden Kirkkonummentien varrella oleva tyhjä tontti rakennetaan viimein. Tontille nousee 26 asunnon kerrostalo kahden muun talon jatkeeksi.

Asunnot rakennuttava Bonava on päättänyt, että hanke toteutetaan. Valmistelutöitä tontilla on jo tehty jonkin aikaa ja asuntoja on ennakkomarkkinoitu.

Kerrostaloon tulevat omistusasunnot valmistuvat ensi vuoden kesällä.

Lue lisää: > Tyhjä tontti aivan keskellä "kylää" rakennetaan viimein − "Lopullinen päätös tehdään tässä kuussa" (Viisykkönen 3.5.)

Seurakuntien omistamalla Kirkkolaakson alueella, jossa Kauppakeskus Kirsikka sijaitsee, ovat nyt aloitetun kerrostalon jälkeen kaikki rakennushankkeet tällä erää toteutettu.

Jatko riippuu pitkälti siitä, miten alueen uusi asemakaavoitus etenee.

> Kirkkonummi toppuuttelee Kirsikan alueen suuria laajennusaikeita − "tornitalot" eivät oikein sovi pikkukaupunkimaiseen keskustaan (Viisykkönen 1.2.)

(1) kommentti
Kommentit (1)

Kommentit (1)

Mainostetaanko tätäkin taloa kuten noita edellisiä? Merenranta näkyy, lyhyt ja nopea matka julkisilla Helsingin keskustaan vain 30min (mikä ei ole koskaan pitänyt paikkaansa!) ja meri näkyy koti ikkunoista ja parvekkeelta (yhdestäkään keskustan asunnosta ei näe merta). Ja tie missä autot ja bussit kulkee on piirretty kävely bulevardiksi, näin oli edellisten talojen kohdalla. Pistää vaan miettimään mitä iloa on parvekkeita jotka ovat tuonne tiellepäin... Pöly ja lika tulee sisään ja ei ole hetken rauhaa autojen meteliltä.
Suunnittelun huippu

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx