(18) kommenttia

Pysäköintisakko tuplataan Kirkkonummella kunnan anomuksesta – kukaan ei kuitenkaan valvo pysäköintiä

Sisäasianministeriö on asetuksella määrännyt Kirkkonummella pysäköintivirhemaksuksi 50 euroa. Tähän saakka maksu on ollut 25 euroa.

Kirkkonummen kunta anoi maksun korotusta viime vuonna. Nyt ministeriö on antanut asetuksen, jolla pysäköintivirhemaksu korotetaan.

Maksu nousee viidellä paikkakunnalla Suomessa. Hyvinkäällä maksu korotetaan 50:stä 60 euroon.

Pysäköintivirhemaksun voi antaa vain poliisi niillä paikkakunnilla, joilla ei ole kunnallista pysäköintivalvontaa kuten Kirkkonummella. Poliisi tlittää "parkkisakot" kunnille.

Länsi-Uudenmaan poliisi on viime talvena lausunnossaan todennut, että poliisilla ei ole Kirkkonummella resursseja valvoa pysäköintiä ja suositellut kunnallisen valvonnan perustamista.

Kirkkonummella keskustellaan parhaillaan valvonnan järjestämisestä. Asia on yhdyskuntatekniikan lautakunnan pöydällä.

> Kirkkonummen selvitys: Kunnan oma valvonta pysäköintiin on saatava – näin järjestelmä on Keravalla toiminut (Viisykkönen 27.10.)

(18) kommenttia
Kommentit (18)

Kommentit (18)

Anonyymille tiedoksi, meitä on monta
vaivaisia ja vanhuudesta kärsiviä
ihmisiä joilla ej jalat enää kestä kävellä pitkiä matkoja.
Polvivajvainen Rollaatorilainen autoilia.
Parkkipaikkoja Kyllä löytyy jos jaksaa kävellä 100-200 M Mutta kun porukka on aivan jalatonta
Anonyymi
Ej se ole autoilioiden vika että ej löydy
laillisia parkkipaikkoja.
Kunnan suunittelioille ne sakkolaput
pitäisi lähettää!
Olisihan Gesterbyssä vielä löytynyt tilaa
Parkille mutta se alue täytetään nytt
kerroostaloilla, ja P. ongelma vaan suurenee.
Kohta ej löydy kun kiellettyjä pysäkkipaikkoja kun lailliset poistetaan
kerrostalojen hyväksi.
Citi marketin aliparkki on yksi esimerkki
tästä "hulluudesta".
Ruuhkanummelainen. Kritiikkolainen. ... ......
Katuja joissa on pysäköintikielto seisoo parkissa välillä 15auton jonoja ei ole liikennemerkillä paljon vaikutusta ovat aivan turhia
Autokoulu
Heheheee, ”kakki hyvin”, ”kakki hyvin”.
Olisi kyllä hyvä jos pysäköinnin valvonta saataisiin Kirkkonummelle, kannatan.
Kaikki hyvin, jos …
Hei haloo.. Nyt ei puhuta taloyhtiöistä vaan kunnan /teiden pysäköinnistä! Jos tien päässä on pysäköintikielto kyltti se myös yksiselitteisesti tarkoittaa sitä! Autoilijat piittaamattomia ja laiskoja eli iso osa ei noudata lakia ja siksi saatava pysäköinninvalvonta Kirkkonummen kuntaan. Ihan sama onko kunnan oma tai ostopalvelu.
Kirkkonummelle valvontaa.
Gesterbyhyn parkki pirkko ja sassiin. täällä ei osata pysäköidä ja jengi on niin huonokuntoisia vaikka parkkipaikka olis kaukana niiin ei jakseta kävellä...yhyyyy
George of Gesterby
Taloyhtiöilla on Y numero jo olemassa. Ei tarvita muuta kun kieltokyltit ja tietoa seuraamuksista (maksu) niin taloyhtiö voi valtuuttaa jonkun asukkaan laputtamaan haittapysäköityjä autoja. Rahat tipahtavat omalle tilille eikä millekään rikollisjärjestölle. (Pysäköintivalvontayhtiölle).
Näin myös
Hei haloo.. Tässä ei ole kyse yöajasta vaan päivittäisestä piittaamattomudesta koskien sääntöjä. Taas mennään ns.pahan kautta, kun typerät autoilijat eivät piittaa kieltomerkeistä. Azalea tuskin on perillä tilanteesta tekstistä päätellen..
Asiaa
Että jaksatte jankuttaa, tästä olmattomasta asiasta, joss muutama
auto seisoo väärässä paikassa niin eikaj
se merkitsee että maailmanloppu on
tulossa sen asian takia.
Ellei meillä ole vakavampia asioita
hoidettavana tässä yhteiskunnassa
niin meillä on kakki hyvin.
Hyvinvoia, Suomalainen buumeri. "azalea".
Yleensäkin autoilijat voisivat vähän miettiä auton tyhjäkäyntiä.. Saastuttaa ilmaa todella ja altistaa nyky tutkimusten mukaan mm.muistisairauksille!! Eli älä istu autossa ja käytä se sitä puolta tuntia!!
Tyhjäkäynti seis!!
Toivottavasti lautakunta tekee ainoan oikean päätöksen eli valvonta kuntaan! Näin se toimii muuallakin eikä kukaan urputa... Tai ne töppäilevät autoilijat mutta oppivat kantapään kautta:)
Valvonta Kirkkonummelle.
Eihän tuo pysäköiniti liene kuitenkaan kovinkaan suuri ongelma, ilta- ja yöaikaan kylän kadut ja parkkialueet ovat aivan tyhjiä.....
Uffe
Villi ja vapaa kirkkonummi mikään ei kuulu kellekään liikennemerkit keinäselle pois häiritsemästä
Oi vapaus
Hankalimpia tapauksia ovat pelastusteitten tukkimiset väärällä pysäköinnillä ja toisena tulee roskien keräysautojen esteetön kulkeminen kohteeseen.
Ihaa
Ainakaan taloyhtiölle yksityinen pysäköinti valvonta ei maksa mitään vaan nämä parkkipirkot ottavat pysäköintivirhe maksut suoraan itselleen joten toiminnan kannattavuus perustuu pelkästään sakotukseen.
Höpöhöpöjälleen
Jos ei ole tässä kunnassa muuta selvittämisen aihetta kun väärin pysäköinti niin hyvin on asiat mallillaan.
irwin
Idioottimainen päätös, jos kukaan ei valvo!! Nyt herätkää siellä lautakunnassa ja jalkautukaa vaikka itse toteamaan valvonnan tarve Kirkkonummen keskustassa ja ilmeisesti muuallakin aiemmista palautteista päätellen! Miksi sitten edes kulutatte työaikaa ne näihin, jos mitään päätöksiä ei pystytä tekemään...
Taas saamatonta toimintaa päättäjiltä..

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä